Bubble stolica na napuhavanje

Neću tvrditi da dizajneri koji jednoglasno inzistiraju da se budućnost namještaja nalazi upravo iza stolica na napuhavanje i sofe nedvojbeno je u pravu, ali u tome ima i nešto. A kad se krećete, lako je i preurediti se barem svaki dan, a za stan s manjim dimenzijama izvrsna opcija: trebao mi je kauč, - izdubio ga, odložio, stavio ujutro, u kutiju ...

Stolica, koja je nazvana bezimeni naziv Bubble Chair, sastoji se od nekoliko napuhanih i međusobno povezanih kuglica s mjehurićima. Za mališane to je 92 x 74 x 68 cm, a za ljubavnike na raspolaganju je pet većih mjehurića dimenzija 130 x 85 x 105 cm izrađenih od teškog i izdržljivog vinila koji savršeno prenosi teret u obliku skoka i budale djeteta ili teške odrasle osobe.
Bubble stolica na napuhavanje
Bubble stolica na napuhavanje
Bubble stolica na napuhavanje

Ostale prednosti stolice na napuhavanje izrađene od mjehurića - savršeno podupire naslon i donji dio leđa, dobro je opran i nepretenciozan u svakodnevnom životu. Istina, proizvođač ne određuje kako će takva stolica pretrpjeti mehanička oštećenja poput kandži kućnih ljubimaca ili slijetanja čepa, ali mislim da će bilo koji namještaj loše reagirati na takve utjecaje izvana.
No, ako ipak drveni namještaj ubrzo moramo promijeniti u napuhavanje, ne bih htio sjesti u stolac sličan ovoj dizajnerskoj kopiji. Jako me ova stvar podsjeća na neku vrstu mikroba kada se pregleda pod mikroskopom. No, stolica s nogometnim balonima zasigurno će se svidjeti svim ljubiteljima ovog sporta.
Za svaki slučaj: ovdje se prodaje stolica s mjehurićima.

Pogledajte video: Interior Design Bubble Chair & Wohnprinz (Ožujak 2020).

Ostavite Komentar