Kolekcija recikliranog kartonskog namještaja "Canyon"

Kolekcija namještaja "Canyon"

Grand Canyon nije samo ponos svih Amerikanaca, već je i izvor inspiracije umjetnicima, arhitektima i kiparima. Barem je talijanski arhitekt i dizajner Giancarlo Zema nadahnut planinskim lancima Amerike stvorio kolekciju namještaja Canyon. Za proizvodnju novog namještaja Talijan je koristio reciklirani karton, zalijepivši ga zajedno, pružajući željeno olakšanje kućanskim predmetima.
Kolekcija recikliranog kartonskog namještaja "Canyon"

Eko kolekcija uključuje fotelju, kauč, stolić za kavu i svjetiljku. Unatoč prividnoj krhkosti proizvoda, predmeti su trajni i izdržljivi. Fotelja ima policu za časopise, novine ili torbe za goste.
Kolekcija recikliranog namještaja

Sjajna površina stola lako se brine. U visoku svjetiljku ugrađuje se štedna žarulja koja sjajno svijetli i ne zagrijava karton. Sav namještaj izgleda dovoljno sažet i lako se uklapa u bilo koji interijer.
Zbirka "Canyon"

Slični pojednostavljeni oblici mogu se pronaći u drugoj dizajnerskoj kolekciji. Namještaj s osvjetljenjem. Kolekcija Smokin 'Bright Woods u stilu Giancarlo Zema izrađena je od prirodnog drva i svijetli u mraku, stvarajući ugodan sumrak.

Pogledajte video: Secret Life of Canyon - The Brains Behind the Bikes (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar