Prekrasan i praktičan kuhinjski set Code

Prekrasan i praktičan kuhinjski set Code

Jedan od glavnih trendova naredne godine koji se tiče dizajna kuhinja je dostupnost modularnih kuhinjskih ormara koji su lako prilagodljivi i koji pružaju potpunu slobodu kompozicije. Većina modernih slušalica omogućuje vam odabir savršene opcije koja uzima u obzir određeni raspored kuće. Zbirka Code by Snaidero nije bila iznimka.
Kuhinjski set u bijelim i žutim tonovima
Bogatstvo kontrastnih tekstura
Žuti akcenti
Suzdržan i elegantan.

Izvorna kolekcija talijanske tvrtke Snaidero kombinira izvanrednu fleksibilnost s ergonomijom, elegantnim stilom i praktičnom uporabom kuhinjskog prostora. Usredotočujući se na jednostavnost i funkcionalnost, dizajneri su predložili mogućnost slušalica koje su pogodne za bilo koju kuhinju.
Otvoreni plan - kuhinja i dnevni boravak
Kuhinjski otok
Stalak za doručak
Toplina drva u unutrašnjosti kuhinje

Koncept kolekcije je stvoriti elegantnu kuhinju za sve, pa je granica između nje i blagovaonice gotovo nevidljiva zahvaljujući slušalicama Code. Osim toga, ormarići, police, ormarići omogućavaju najučinkovitiju upotrebu vertikalnog prostora, a kuhinjski otok i šankovi pretvaraju kuhinju u sastavni centar u slučaju otvorenog plana.
Kuhinjski pribor
Radni kutak u kuhinji
Meso za pohranu svega što vam treba
Pravilna rasvjeta u kuhinji

Sav namještaj predstavljen je u bogatim bojama, s različitim finišima, što jamči teksturnu i vizualnu raznolikost. A skromniji životni uvjeti diktiraju njihove osobine - Kutne slušalice: pametno rješenje za malu kuhinju.

Pogledajte video: 3000+ Common English Words with British Pronunciation (Ožujak 2020).

Ostavite Komentar