Hovercraft iz filma "Povratak u budućnost" u zaljevu San Francisco (VIDEO)

Lebdenje iz poznatog filma.

Videozapis lebdećeg zrakoplova u kojem se točno ponavlja dizajn automobila iz filma "Povratak u budućnost" koji surfa vodama zaljeva San Francisco doslovno je raznio Internet.
Hovercraft je točna kopija DeLoreana.

Uređaj ima samo motor od 16 konjskih snaga i ne pokazuje čuda brzine (maksimalna brzina je oko 35 km / h), ali izgleda nevjerojatno i budi pozitivne emocije izazvane gledanjem "Povratak u budućnost".
Jedan od uspješnih projekata na Kickstarteru.

Hovercraft na videu - točna kopija lebdećeg zrakoplova DeLoreanstvorio student Matthew Rize. Kako je sam Rize objasnio u opisu projekta na platformi Kickstarter, svoj nevjerojatan uređaj počeo je sastavljati još 2010. godine, ali nakon dvije godine napornog rada shvatio je da mu trebaju dodatna sredstva. Rize je trebao prikupiti 5500 dolara na Kickstarteru, ali pokazalo se da ima više fanova "Povratak u budućnost" nego što je mislio.
Auto lebdjelice.

Lebdeća letjelica DeLorean izgrađena je, uspješno je testirana i danas uspješno leti iznad vode. Kao osnova, autor projekta uzeo je skup dijelova za leteće letjelice Hov Pod te je uređaju dao dizajn automobila DeLorean.

Još jedan videozapis koji je dao pozitivan naboj - kaskader se popeo na nebo na gomilu balona.

Pogledajte video: Diamonds Are Forever - Becoming Peter Franks (Travanj 2020).

Ostavite Komentar