Jasna geometrija i ništa više: jednobojni minimalistički ljetnikovac

Casa Golf je minimalistički ljetnikovac.

Koncept udobnosti i udobnosti u svakoj kući ima svoje. Arhitekt iz Buenos Airesa realizirao je svoj novi projekt - rezidencijalni ljetnikovac. Glavni građevinski materijali u njemu bili su beton i staklo. Ova minimalistička geometrija kuće dizajnirana je tako da ublaži pogled na zeleni golf teren koji se nalazi u blizini.
Projekt arhitekta Luciano Kruk.

Arhitekt Luciano kruk relativno nedavno završio dizajn i izgradnju privatnog ljetnikovaca Casa golfsmješten u središtu Costa Esmeralda u blizini Buenos Airesa (Argentina). Kuća je sagrađena u blizini golf terena, što je i bio razlog za to ime.
Dvorac je gomila masivnih geometrijskih oblika. Glavni materijal arhitekt je odabrao beton i staklo. Prema njegovom mišljenju, takav će kontrast samo naglasiti individualnost zgrade.
Casa Golf. Dnevna soba.

Unatoč činjenici da betonski pravokutnici izgledaju kao zasebne građevine izvana, unutarnji prostor od 274 četvorna metra osmišljen je do najsitnijih detalja. U poprečnom „pravokutniku“ su dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja. Interijer je dizajniran u minimalističkom stilu. Skromnost i prigušenost atmosfere kompenzira se pogledom s prozora na zeleni golf teren.
Casa Golf. Dnevna soba.
Casa Golf. Spavaća soba.

Na gornjem je nivou glavna spavaća soba, a na dnu su još dvije spavaće sobe za goste i privatne kupaonice.
Casa Golf kuća je geometrijskih volumena.

Geometrijski oblici mogu biti ne samo sivi i dosadni, već i svijetli i zabavni. Rezidencija mesnica - kuća s raznobojnim balkonima postala sjajna alternativa dosadnim zgradama.

Pogledajte video: Samadhi Movie, 2017 - Part 1 - "Maya, the Illusion of the Self" (Ožujak 2020).

Ostavite Komentar