Modni ruž za usne: 9 najtoplijih trendova jesensko-zimske sezone

Modni ruž za usne: 9 najtoplijih trendova jesensko-zimske sezone

Bez ruža za usne šminka je jednostavno nepotpuna, u torbi svake djevojke ima mjesta za jedan ili čak nekoliko ukrasnih proizvoda za usne. Na koje nijanse obratiti pažnju u ovom jesensko-zimskom periodu? Sastavili smo popis trendova o kojima bi svi trebali znati!

Crni sjaj

Crni sjaj

Gotički stil postao je jedan od najrelevantnijih u hladnoj sezoni. To je zbog prilično neobičnog trenda fondova. Šminkerima se savjetuje da sliku nadopunjuju crnim ružem ili koriste šareni sjaj za šminku. Takve kozmetičke inovacije pojavile su se u linijama mnogih poznatih marki. Istina, ova će opcija izgledati sjajno s neformalnom odjećom i ne uklapa se u poslovni stil.

Burgundac

burgundac

Dok jedan dio fashionistica ludi za ruževima gotičke boje, drugi kupuje ruževe svih nijansi vina. Boja Marsale bila je doslovno prošle zime, ali ove godine također ne napušta svoje položaje. Istina, ovaj put je postalo mekše i ugodnije. Stilisti preporučuju bordo ruževe za djevojčice s toplim tonom kože, tamnom kosom i smeđim očima.

Golih usana

Golih usana

Ljubiteljima prirodne šminke ove sezone ponuđen je vrlo lijep trend - efekt golih usana. Da biste to postigli, trebate koristiti ruž ili sjaj gole nijanse, koji u boji što više odgovara nijansi usana. U tom slučaju usne trebaju biti njegovane i lijepe, bez pukotina, akni, crvenila. Kako bi uvijek izgledali sjajno, stručnjaci savjetuju korištenje raznih balzama i ulja za njegu usana.

Pastel u boji

Pastel u boji

Mnogi šminkeri su umorni od svijetlih neonskih nijansi, ali nisu mogli napustiti neobične nijanse ruževa. Preporučuju odabir pastelnih ruževa, ali vrlo podebljanih i originalnih boja. Na takav korak, moderni šminkeri inspirirani su pop artom.

Glitter naglasak

Glitter naglasak

Prošle zime, na vrhuncu popularnosti, postojao je jedan trend koji se ne može zaboraviti. Uoči novogodišnjih blagdana pojavili su se ruževi i sjajili s obilnim dodatkom obojenih sjaja. Ovoga puta trend je umjereniji, ali iskričavi mjesta moraju biti. Preporučuje se odvojeno nanošenje na mat ili saten ruž i raspoređuje bliže sredini usana kako bi im se lagano zamaglio.

Velvet ljubičasta

Velvet ljubičasta

Ljubičasti ruž izgleda vrlo stilski i svečano. Ne preporučuje se za svakodnevno nošenje, jer ima tendenciju dobivanja dobi i izgleda sjajno svom dubinom. No za posebne prilike savršeno se uklapa, pogotovo kad je riječ o korporativnom odmoru.

Crveni klasik

Crveni klasik

Crvena boja ne izlazi iz mode, barem se sa sigurnošću može reći za ruževe. Istina, zasićene crvene nijanse savjetuje se nositi u večernjim satima, jer tijekom dana takvi ruževi izgledaju prkosno i neupadljivo. Također je vrijedno razmotriti dob djevojke koja je odlučila koristiti takav podebljani ruž. Očito bi joj trebalo biti više od 18 godina.

Metalni sjaj

Metalni sjaj

Bez obzira na boju ruža za usne u ovoj jesensko-zimskoj sezoni, morate obratiti pažnju na samu strukturu ruža. U prethodnim sezonama, mat opcije bile su vrijedne njegove težine u zlatu, ali sada je situacija drugačija. Sada su vrlo u modi ruževi s metalnim sjajem, bez obzira na sjenu.

Dva tona


Jedan od najneobičnijih trendova je nanošenje dva tona ili čak dva različita ruža na usnama odjednom. Mogu biti slične boje ili kontrasta. To će vam definitivno omogućiti da se istaknete iz gomile i pokažete svoju osobnost.
Dva tona

Skupili smo više 10 naj stilskijih trendova u jesenskoj šminki o kojima svaka žena mora znati!

Ostavite Komentar