Interijer kojem nikada neće biti dosadno: svijetao stan u Bukureštu

Svijetli stan u Bukureštu

Kako unutrašnjost učiniti modernom i šarenom sa samo nekoliko detalja? Ovo uopće nije teško. To smo uspjeli provjeriti gledajući jedan vrlo svijetao izvanredan stan koji se nalazi u Bukureštu. Uspjela se stilski transformirati, vizualno povećati i učiniti funkcionalnim.
Moderan dizajn dnevnog boravka

Stanovi o kojima će se danas razgovarati imaju ukupnu površinu od 71 četvorni metar, od čega su samo 64 kvadrata stambena, što nije toliko za trosobni stan. Stoga smo se i ovdje morali boriti za četvorne metre i smisliti vizualne trikove koji bi mogli proširiti prostor.
Stan površine 71 kvadratni metar

Dizajn interijera radio je rumunski dizajner Irina Pogonaru, Kao pozadinu odabrala je bijelu, koja je povezana s praznim platnom. U suprotnosti je s predmetima interijera izrađenim u bogatim tropskim nijansama. I svojevrsni kontrast Irina je u početku zamislila. Bila je inspirirana prirodom svojim svijetlim i bogatim bojama.
Kombinacijom kuhinje i dnevnog boravka dobili smo jednu prostranu sobu
Svijetla unutrašnjost
Dizajnera je inspirirala priroda kako bi stvorila ovaj interijer.
Svijetli detalji u unutrašnjosti
Gotovo sav namještaj izrađen je po narudžbi
Zanimljiv svijetli dekor

Odlučili su kombinirati kuhinju i dnevni boravak kako bi glavna soba bila veća i svjetlija. Dnevna soba postala je najaktivnija zona boja u cijelom stanu. Kuhinja je rađena u jednobojnim bojama. Jasne linije, crno-bijeli kontrast učinili su ovo područje vrlo ugodnim i elegantnim.
Moderan kuhinja
Jednobojni u kuhinji
Elegantna blagovaonica
Praktično i lijepo!

U ovom rumunjskom stanu žive tri osobe - bračni par i njihovo dijete. Spavaća soba roditelja bila je uređena u mirnim toplim bojama. Namještena soba je minimalistička, ali ukusna. U unutrašnjosti cijelog stana suptilno se osjećaju art deco note, a u spavaćoj sobi (kao u kuhinji) prilično su izražene. Na primjer, veliko meko uzglavlje odmah vam plijeni pogled. Noćni ormarići su jedva primjetni, ali svojim sjajem ističu gracioznost ovog malog interijera. Jedan od zidova zauzima klizni ormar s zrcalnim vratima, koji stvaraju vrlo zanimljiv vizualni efekt. Zahvaljujući njima, čini se da je soba onakva kakva zaista jest.
Efekat zrcala u spavaćoj sobi
Elegantni dizajn spavaće sobe
Zrcalni klizni ormar vizualno proširuje sobu
Moderan mekani uzglavlje

Dječja soba se također ne razlikuje u broju četvornih metara. Ne bi se uklapali u standardne komade namještaja koji se obično postavljaju u jaslice. Stoga je u ovom interijeru primijenjeno praktično rješenje - napravili su po mjeri višenamjenski namještaj. Ovo je izravni ormar za odlaganje, knjižnica, komoda i ležaj. Sjajnu atmosferu stana u ovoj sobi podržavaju obojene pozadine i fasade namještaja.
U dječjoj sobi je i radni stol na kojem dijete može obavljati domaće zadatke, čitati i raditi kreativne radove. Ovaj namještaj izrađen je i po narudžbi, što se pokazalo isplativijem po cijeni nego kupnja gotovih opcija u trgovini.
Interijer dječjih vrtića
Višenamjenski namještaj za dječju sobu
Radni prostor u rasadniku
Stilski elementi na dječjem namještaju

Općenito, unutrašnjost stana pokazala se skladnom, lijepom i ugodnom. U takvom prostoru sigurno vam neće dosaditi! Usput dvojica brazilskih dizajnera napravili su svijetao i neobičan namještaj, koji je također u stanju učiniti unutrašnjost izuzetnom.

Pogledajte video: Trening u društvu: Dok Diana vježba, pas joj donosi rekvizite (Travanj 2020).

Ostavite Komentar