Ikonični pametni telefoni s vrlo velikim ekranima koji su se pojavili u posljednjih godinu danaNe hranite neke korisnike pametnih telefona produktivnošću, dajte, što je najvažnije, zaslon što je više moguće. Tijekom posljednjih dvanaest mjeseci pojavio se ogroman broj mobilnih uređaja. Među njima je bilo mnogo onih koji imaju prikaz doista impresivnih dimenzija. Evo onih koje zaista ne bi smjeli propustiti.

1. Xiaomi Mi Max 3

Vrlo velik i moćan pametni telefon. Foto: obzorko.com

Krajnje rješenje za one korisnike koji prvenstveno traže pametni telefon za konzumiranje video sadržaja, kao i pokretanje igara. Dijagonala uređaja je 6,9 ​​inča. Rezolucija zaslona - 2160x1080 piksela. Procesor koristi Snapdragon 636. Uređaj napaja bateriju od 5000 mAh. Uređaj ima dvostruku glavnu kameru za 12 i 5 megapiksela.

2. Honor 8X Max

Super uređaj. Foto: rozetked.me

Smartphone, koji je predstavljen početkom rujna 2018. godine. Dijagonala njegovog zaslona je 7,12 inča. Podržana razlučivost iznosi 2244 od 1080 piksela. Uređaj je dobio Snapdragon 636 procesor, 4-6 GB RAM-a (ovisno o sklopu), kao i impresivnu bateriju od 5000 mAh.

3. Huawei Mate 20 X

Impresivna veličina zaslona. Foto: tech2.hu

Vodilni pametni telefon, koji je korisnicima predstavljen u mjesecu listopadu. Uređaj se razlikuje od ostalih, naravno, ogromnim 7,2-inčnim zaslonom rezolucije 2244 na 1080 piksela. Kao procesor, gadget koristi Kirin 980 čip koji podržava 6 GB RAM-a. Kapacitet baterije je 5 tisuća mAh. Od ostalih lijepih značajki, ne možemo ne spomenuti trostruku kameru rezolucije 40x20x8 MP.

4. iPhone Xs Max

Dovoljno velik zaslon. Foto: velcom.by

Zvati iPhone Xs Max zbilja ogromno je poput vode nazvati suhom. Međutim, u usporedbi s većinom drugih uređaja na tržištu, proizvod od jabuka se zaista ističe. Uostalom, 6,5 inčni je impresivna dijagonala. Usput, među svim pametnim telefonima Apple je danas najveće veličine. Ostale važne značajke koje valja napomenuti su upotreba Apple A12 procesora.
Želite vidjeti još zanimljivijih uređaja? Zatim gradi pogled kako domaća marka križala je satove iPhone i Švicarska i što je od svega toga došlo na kraju.

Ostavite Komentar