8 automobila s kojima su svi vozači zadovoljni i u njima ne nalaze problemeOdabir automobila nije lak zadatak, posebno za početnike vozače. U takvoj situaciji ankete vlasnika određenih marki, koji su samostalno utvrđivali njihove snage i slabosti, kako kažu, "na vlastitoj koži" puno pomažu. Kakvi su automobili prošle godine udovoljili zahtjevima najvećeg broja vozača - dalje u našem pregledu posebno za čitatelje internetske stranice Novate.ru.

1. Toyota

Toyota je stekla reputaciju vrlo pouzdanog proizvođača. | Foto: toyota-camry.infocar.ua.

Pouzdanost automobila jedan je od ključeva Toyotovog uspjeha posljednjih desetljeća. Otuda i ocjena "raste noge", koja uzima u obzir koliko su vozači zadovoljni svojim automobilima. Unatoč činjenici da je japanski proizvođač automobila pao s tri pozicije u odnosu na prethodnu godinu, njegova ocjena od 76% pokazuje da je ovo jedan od brendova koji ljudi najviše vole.

2. Subaru

Automobili Subaru nisu samo sigurni, već i uživaju u vožnji. | Foto: report.if.ua.

Automobili Subaru, posebno SUV-ovi i crossover, neki su od najsigurnijih automobila na cesti. Štoviše, model Outback prema autorima web stranice Novate.ru jedan je od najboljih automobila za svakodnevna putovanja. Stroj je dinamičan, udoban, siguran, ali vas u isto vrijeme neće iznevjeriti šumskim stazama, poput nekih konkurenata. Stoga ne čudi da je 76% vozača zadovoljno svojim Subaruom.

3. Audi

Osim nekih problema s elektronikom, vozači su vrlo zadovoljni svojim Audijem. | Foto: autoweek.com.

Kao i Subaru i Toyota, koje smo već pregledali, 76% vlasnika u potpunosti je zadovoljno Audijevim automobilima. Vrijedi napomenuti da su stariji Audijevi modeli skloni kvarovima u pogledu električne i elektronike, na čiju ispravljanje možete krenuti slomom, ali automobili posljednjih generacija već su lišeni tih nedostataka.

4. Mazda

Moderni automobili poput Mazde CX-9 nude zadovoljne kupce izvrsnu vrijednost za novac. | Foto: automoto.ua.

Automobili Mazda imaju isti postotak zadovoljnih vozača (76%) kao Audi, Subaru i Toyota, ali Japanci su u protekloj godini skočili veći nego ostali. CX crossover linija jedna je od najboljih u usporedbi s konkurentima, a sportski MX-5 model pretvara čak i najmilije vozače u obožavatelje marke Mazda.

5. Chrysler

Iako Chrysler ima očito problematične modele, većina vozača zadovoljna je svojim automobilima. | Foto: auto-obzory.ru.

Posljednjih godina samo najzanimljiviji novinari za svoje brojne nedostatke ne krive srednju veličinu limuzine Chrysler 200. Čak štoviše, automobili Fiat-Chrysler većinom ostavljaju vozače zadovoljnima. So. Ove je godine čak 78% vozača reklo da su u potpunosti zadovoljni svojim Chryslerom.

6. Postanak

Hyundai je promovirao prestižnu marku Genesis i čini se da čeka uspjeh. | Foto: povozcar.ru.

Prije nekoliko godina Hyundai je ponovio ono što su učinili Japanci u kasnim 80-ima. Korejci su stvorili novi brend Genesis, pod imenom koji se proizvode skupi izvršni modeli. Genesis se od kraja 2015. prodaje po cijelom svijetu, a sada je jedan od proizvođača automobila s najvišom ocjenom zadovoljstva među kupcima - 81%.

7. Porsche

Porscheovi automobili poput Macana mogu biti skupi, ali očito se isplati. | Foto: ukapota.ru.

Većina se Porsche automobila prodaje po povoljnoj cijeni, ali vlasnici ovih automobila obično su zadovoljni kupnjom. Konkretnije, 85% vozača doista voli svoje automobile okupljene u njemačkom Stuttgartu zbog užitka u vožnji, udobnosti, visokog statusa i stila.

8. Tesla

Vanjski problemi malo utječu na to koliko vozači vole svoju Teslu. | Foto: ixbt.com.

Unatoč činjenici da Elon Musk neprestano upada u sam ciklus skandala, Tesla ima problema s proizvodnjom i radom autopilota, vlasnici najslađih električnih automobila na svijetu smatraju se sretnima. Najmanje 90% vozača reklo je da su u potpunosti zadovoljni svojim Teslom, bez obzira na model, i to je najbolji rezultat među svim proizvođačima automobila.
I u sljedećem pregledu možete saznati koji marke automobila izazivaju samo zgražanje

Pogledajte video: Filmovi sa prevodom - Razvod braka (Ožujak 2020).

Ostavite Komentar