ACT Aparat za gašenje požara moderan je aparat za gašenje požara.

AST Aparat za gašenje požara.

Svi smo navikli na činjenicu da je aparat za gašenje požara crveni metalni ili plastični cilindar koji visi na zidu negdje na vidljivom mjestu, uništavajući sve ideje dizajna, jer crvena limenka može izgledati smiješno na pozadini izvrsnih pozadina. Izuzetak može biti hodnik u vatrogasnoj postaji, gdje crveni aparat za gašenje požara izgleda kao moderan dodatak. No, je li moguće kombinirati funkcionalnost s hladnim dizajnom? Sigrun Vik predložila je vlastito rješenje problema.
AST Aparat za gašenje požara.

Novi ACT aparat za gašenje požara nije inferiorni u odnosu na uobičajene kolege u pogledu funkcionalnosti (posebno se povezuje na detektore dima i svjetlosne alarme), ali izgleda puno ljepše. Bijela boja s crvenim naglascima (tu je i crno-narančasta verzija) i graciozan pravokutni dizajn sa zaobljenim uglovima čine ga ugodnim elementom interijera.
AST Aparat za gašenje požara.

No, novi je dizajn samo dio opće ideje, čija je svrha spasiti sigurnost od požara od njegove izblijedjele slike. Primjerice, službeno predstavljanje i početak prodaje uređaja za gašenje požara održat će se u neobičnom razmjeru. Konkretno, kupivši aparat za gašenje požara, na njemu će se moći dobiti autogram poznatog košarkaša Kobea Bryanta.
AST Aparat za gašenje požara.

Protupožarna sigurnost trebala bi biti u modi - kažu programeri. Pa, samo im možete poželjeti uspjeh.
AST Aparat za gašenje požara.

Pogledajte video: Calling All Cars: The Blonde Paper Hanger The Abandoned Bricks The Swollen Face (Travanj 2020).

Ostavite Komentar