Gdje su pohranjeni ključevi?

Vješalica za gljive za ključeve

Ključevi su ovdje, ključevi su tu, ključevi su posvuda ... Ali čim nam zatrebaju, ključevi odmah nestaju i u stanu se čuju vriskovi: "Gdje su ti prokleti ključevi ?!"

Naravno, situacija je mnogima poznata i vrlo neugodna, ali bilo bi vrijeme zaboraviti na nju. Neki karafi za nokte u hodniku, drugi posebne kuke, dok drugi radije stavljaju ključeve na policu. Ali isto se ponavlja gotovo svaki dan, a ključevi uvijek tajanstveno negdje nestanu. Dvojac dizajnera Thomas Brinch-Møller i Jacob M. Lund vjeruje da je vrijeme da se toj cijeloj stvari stavi kraj. Stvorili su smiješnu sitnicu koja više liči na igračku nego na takav važan predmet - ključni trezor. Igračka je poput gljive, u koju trebate tkati ključeve. Sama je crvene ili crne boje, što je čini još više poput gljive, a također ima rupe. Ne brinite, ključevi bi se trebali uklopiti u njih apsolutno sve.
Vješalica za gljive za ključeve

Netko smatra da to nije панаček od svih bolesti, ali nemoguće je ne primijetiti tako nešto na zidu, zar ne? Ovdje možete ukloniti barem nekoliko ključeva. Ako ih imate puno, tada možete objesiti nekoliko gljiva odjednom. Teško je reći hoće li se mnogima ova ideja svidjeti, ali svatko ima svoje navike.
Vješalica za gljive za ključeve

Dizajneri: Thomas Brinch-Møller i Jacob M. Lund

Pogledajte video: POSAVJETUJ SE U FAGUSU #18- Tehnologija budućnosti u vašem domu (Travanj 2020).

Ostavite Komentar