"Petak - zaljubljen sam!" (Majica)

"Petak - zaljubljen sam!" (Majica)

Zna li netko i sjeća se divne pjesme Cure - Petak, zaljubljen sam? Toplo vam savjetujemo da ga poslušate još par puta i pažljivo slušate tekst. A ako ste nadahnuti, o takvoj majici možete samo sanjati!

Sami tekstovi su jednostavno nevjerojatni i ne možete im pomoći da se zaljubite u njih, čak i ako ne volite izvođače, glazbu, stil, glas vokala, ali tekstovi su lijepi. Njegovo se tumačenje može vidjeti na majici. Sve počinje kako treba od ponedjeljka, a tada pjevač izražava ono što mu se događa tijekom tjedna. Vjerojatno bi ova majica bila izuzetno relevantna ako imate puno prijatelja koji poznaju ovu pjesmu. Međutim, ako ih uopće nema, ni to nije problem.
"Petak - zaljubljen sam!" (Majica)

Kupili smo majicu, rekli prijateljima što je prikazano na njoj, dali je da sluša pjesmu i tamo će prijatelji sami odlučiti sviđa li im se ova ideja ili ne. Iako čak i ako osoba ne zna takvu pjesmu, to ne znači da mu se neće svidjeti majica. Sve je jasno bez teksta! Nije čudno zašto ljudi toliko vole petak - ovo je posljednji radni dan, odnosno kraj tjedna, iščekivanje vikenda i priprema planova za njih. Sad dolazi ljubav ... Mislim da je ideja vrijedna pažnje. Štoviše, i mladić i djevojka, i tinejdžer i odrasla osoba, mogu nositi takvu majicu.
"Petak - zaljubljen sam!" (Majica)

Dizajner: Loy Valera.

Pogledajte video: Life is Fun - Ft. Boyinaband Official Music Video (Travanj 2020).

Ostavite Komentar