Archipod - ured u vrtu

Archipod - ured u vrtu

U posljednje vrijeme sve više ljudi radije ne radi u uredu, već udaljeno od njega, najčešće kod kuće. Upravo je za takve ljubitelje posla kod kuće stvoren uredski ormar za Archipodov vrt.

Rad kod kuće, naravno, ugodan je i na mnogo načina prikladan, ali ovaj proces ima krivu stranu. Kod kuće se vrlo teško koncentrirati upravo na posao, neke svakodnevne sitnice stalno odvraćaju, nemoguće je koncentrirati se. Ali sve ove nijanse mogu se riješiti stvaranjem malog ureda kod kuće. Na primjer, u vrtu.
Archipod - ured u vrtu

Nedavno smo već pisali o kućnom uredu OfficePOD, dizajniranom tako da ga stavimo u vrt i radimo mirno i plodonosno. Čini se da se ova ideja činila obećavajućim za ostale dizajnere. Na primjer, oni koji su stvorili ured za Archipodov vrt.
Archipod - ured u vrtu

Općenito, vrlo je prikladno kad ne trebate ići raditi cijeli grad, a ured je u vašem vrtu. Značajna ušteda vremena i novca. Pa, to je velika zdravstvena korist, jer radeći u takvom uredu uvijek ćete jesti ne poluproizvode iz najbližeg supermarketa, već domaću hranu.
Archipod - ured u vrtu

Vrtni ured Archipod ima oblik i boju kokosa. Ali nije izrađena od školjke, već od drveta s plastikom. Ima nekoliko bočnih prozora i veliki okrugli atrijski prozor na stropu. Ima dovoljno prostora za rad jedne ili čak dvije osobe. A dobra lokacija točno u vašem dvorištu omogućit će vam da s vremena na vrijeme izađete napolje kako biste istegnuli mišiće šetajući zelenim vrtom.
Archipod - ured u vrtu

Glavna stvar za vlasnike Archipod ureda je pronaći posao koji bi omogućio rad ne u bučnom uredu prepunom gradu negdje u centru grada, već kod kuće u vrtu.

Ostavite Komentar