Art du Temps: strani zidni satovi po divljoj cijeni

Art du Temps. Sat kod odgovora

Nešto prije vremena, dizajneri nisu plijenili svoju pozornost vrećicama novca koji vole opremiti svoje ljetnikovac šik i originalan namještaj, svjetiljke ukrašene nakitom ili, u najgorem slučaju, Swarovski kristali, kupaonice izrađene od skupog drveta i druge izume za bogate. Ali sada, napokon, postoji jedan koji može ugoditi bogatoj gospoda - dizajnerskom studiju Illi stvorio zidni sat za prave poznavatelje vremena i novca, jer je njihova cijena veća od 90.000 dolara. To se čudno čudo zove na francuskom - Art du temps.

Zašto dizajner nudi takvu ogromnu količinu? Sami prosudite: ovaj sat ne izgleda kao sat, podsjeća me na ploču nerazumljive namjene, koju su postavili iz malih kockica. Ali samo se približite ploči i izgovorite riječ "temps" (u prijevodu s francuskog - "vrijeme"), jer se te kocke počinju pomicati, kretati i na kraju otvarati brojeve, pokazujući koliko je sati sada.
Art du Temps. Futuristički satovi za 90 tisuća dolara

Ipak, autor ne spominje kako vratiti kockice na svoje mjesto i koliko dugo će se vrijeme prikazivati ​​na "ekranu". Ali on radosno izvještava da će tvrtka u ožujku 2011. prihvatiti narudžbe za izradu futurističkog novog proizvoda. Pa, već znate cijenu ekskluzivnog naprava - više od 90 tisuća dolara za zidnu igračku. Usput, kako to funkcionira vidjet ćete u ovom videu:

Pogledajte video: The Great Gildersleeve: Iron Reindeer Christmas Gift for McGee Leroy's Big Dog (Travanj 2020).

Ostavite Komentar