Samsung QWERTY tipkovnica za pametne televizore

Samsung QWERTY tipkovnica za pametne televizore

Dok različiti analitički zbori tvrde da je televizija prošlost, tvrtka Samsung pokušava na sve moguće načine precrtati ove pesimističke prognoze. Razvila je i aktivno primjenjuje tehnologiju. Smart TV ("Pametna televizija"). I u svoju podršku, tvrtka je počela proizvoditi neobično daljinski upravljači Televizija ih ima puna QWERTY tipkovnicey.

U svijetu u kojem je Internet postao glavni svjetski infrastrukturni resurs, zamijenio je poštu, tradicionalne medije, kino, urede, blagajne, trgovine i, u načelu, potpuno ukinuo potrebu za odlaskom od kuće, cijeli život trebao bi mu biti podređen. Stoga bi televizija trebala biti aktivno integrirana u World Wide Web, i to ne stvaranjem vlastitih internetskih stranica od strane televizijskih kompanija, već na puno dubljoj razini.
Taj proces integracije sada bave neke velike tvrtke. Na primjer, Google i Samsung. Posljednji od njih već je u punoj prodaji takozvanih "pametnih" televizora, koji su križ između televizora i računala.
Samsung QWERTY tipkovnica za pametne televizore

Uostalom, Smart TV uključuje fuziju televizije i interneta. Tako će putem televizora biti moguće koristiti mnoge značajke svjetskog weba. Na primjer, uz njegovu pomoć korisnici će moći birati TV programe, filmove, posjetiti web stranice, društvene mreže, raditi u desecima tisuća aplikacija koje su sada dostupne u Samsung Apps Storeu. I sve to bez dodatnih uređaja poput zasebnih multimedijskih centara. Sav potreban tehnički dio već se nalazi u većini "pametnih" Samsungovih televizora. Samo što poseban daljinac neće biti na mjestu.
Samsung QWERTY tipkovnica za pametne televizore

To je takav daljinski upravljač koji je Samsung nedavno lansirao u prodaju. Stvoren je upravo za rad u internetskim aplikacijama za Smart TV (društvene mreže, bloganje itd.) Štoviše, ovaj je daljinski upravljač dvosmjerni. S jedne strane, ovo je običan daljinski upravljač televizora. No s druge strane, on ima punu QWERTY tipkovnicu koja vam omogućuje brzo i praktično unos teksta, kao i upravljanje različitim funkcijama Samsung Apps aplikacija.
Međutim, sve to više ne iznenađuje s obzirom na to da je Samsung uspio uspostaviti mogućnost korištenja interneta i hladnjaka.

Pogledajte video: Bežična tastatura i miš za Smart TV. AirMouse Rii i8 Review. GearBest (Travanj 2020).

Ostavite Komentar