Dimite rakiju iz staklene cijevi. Dizajnerska cijev od rakije od stakla

Pipa za rakiju: Staklena cijev za rakije

Da su indijanske tradicije sa "cijevi svijeta" preživjele do danas, crvenokosi ratnici sigurno bi podržali ideju da se cijev punjena duhanom zamijeni elegantnom staklenom cijevi napunjenom rakijom. Iako ove tradicije više ne postoje, uvijek postoje rakije i neobične dizajnerske čaše Rakijska cijevnačinjena u obliku cijevi, poput one s kojom se nije slagao poznati detektiv Sherlock Holmes.

Moderan stakleni spremnici za pića izrađeni u obliku cijevi za pušenje su ideja, iako originalna, atraktivna, ali ne i nova. Jednom smo pisali o sličnoj čaši nazvanoj Glass Pipe, staklenoj cijevi za viski, koju je razvio Sebastian Bergne, u Novate.RU. Stoga će Brandy Pipe biti nastavak ove perspektivne i obećavajuće teme o "pušenju" elitnog alkohola.
Pipa za rakiju: Staklena cijev za rakije
Pipa za rakiju: Staklena cijev za rakije

Nije slučajno što dizajneri preporučuju ispijanje rakije iz ove staklene cijevi s dugim ustima. Nije tajna da se takva pića poput viskija, rakije i konjaka preporučuje piti topla kako bi se uživalo u njihovom bogatom ukusu i osjetila cjelokupna paleta okusa, što se ne otkriva odmah. Držeći staklenu cjevčicu u rukama i pijuckajući tekućinu kroz dugi usnik, možete dobiti mnogo više užitka od rakije, jer se zagrijava i ima okus puno mekšeg i nježnijeg.
Pipa za rakiju: Staklena cijev za rakije
Pipa za rakiju: Staklena cijev za rakije

Dizajnerska čaša za rakiju u obliku lutke bit će originalan poklon za suvenire kako za klijente i poslovne partnere, tako i za rodbinu, prijatelje, poznanike. Staklena cijev Brandy Pipe košta oko 20 dolara.

Ostavite Komentar