Gospodar prstenova Bruce Boone muškarcima pruža stilsku udobnost

Bruce Boone i njegov jedinstveni komad nakita

Ako je naziv filma Gospodar prstenova povezan s Frodom ili Ilija Wood, možda bi trebali razmisliti o tome, jer dizajner Bruce Boone može vam reći više o prstenovima od poznatog glumca. Štoviše, draguljar se nedavno pojavio vrlo praktičnom i nekompliciranom kreacijom.
Bruce Boone i njegov jedinstveni komad nakita

Bruce Boone započeo je svoju karijeru 1993. godine kao tvorac dijelova za bicikle, ali u 2000-ima, nakon povratka u Gruziju, promijenio je vektor svoje proizvodnje i počeo izrađivati ​​prstenove. Nedavno je svijet predstavio svojim novim nakitom zvanim "Korisni prsten od titana"Prsten je, kao što se vidi, dizajniran za muške potrošače.
Bruce Boone i njegov jedinstveni komad nakita

Dizajner stvara svoje prstenove pomoću strojeva koji su opremljeni numerički softver (CNC), Kao materijal, Bruce Boone radije koristi zrakoplovna razina titana, Prema njegovom mišljenju, titan ima očite prednosti u odnosu na ostale materijale, jer je mnogo jači od zlata, srebra ili platine i bolje odolijeva svim vrstama udubljenja. Autor također tvrdi da nikad nećete osjetiti alergijske reakcije dok nosite njegove proizvode.
Bruce Boone i njegov jedinstveni komad nakita

Novost je da muškarci koji nabave takav prsten više neće trebati nositi u neudobnom stražnjem džepu švicarski vojni nož, jer su njegove glavne komponente izravno u nakitu. Ovdje možemo vidjeti: otvarač za boce, ravna oštrica za rezanje ambalažne trake i ribarske linije, nazubljeno oštrica za rezanje najlonskih kaiševa, file za nokte za rezanje plastike i drva i češaljtako da predstavnici jačeg spola, koji imaju dlake na licu u obliku brkova ili brade, uvijek mogu češljati svoje "debljine".
Bruce Boone i njegov jedinstveni komad nakita

Bruce Boone obavio je nevjerojatan posao kako bi muškarcima olakšao život, ali kao i obično, postoji jedno "ali". Cijena ovog prstena je oko 385 dolara, što naravno zasjenjuje vijest o proizvodu. Stoga, najvjerojatnije, neće mnogi muškarci dobiti takav dar od svojih ljubavnika. A ako uzmemo u obzir racionalnost muškog razmišljanja, onda neće mnogi kupiti ovaj prsten za sebe. Očito, doba švicarskih vojnih noževa još uvijek traje!

Pogledajte video: Calling All Cars: Muerta en Buenaventura The Greasy Trail Turtle-Necked Murder (Ožujak 2020).

Ostavite Komentar