Spuštena svjetiljka: savršena putna svjetiljka

Spuštena svjetiljka: savršena putna svjetiljka.

Koncept solarne svjetiljke Zaustavite svjetiljku - Jednostavno i genijalno rješenje za organiziranje rasvjete u uvjetima kampiranja. Da biste doveli svjetiljku u akciju, dovoljno je da je pretvorite u prsten, spajajući krajeve na kojima se nalaze pozitivni i negativni polovi. Dakle, svjetiljku možete objesiti, pričvršćujući je oko bilo kojeg predmeta, možete bilo gdje.
Dijagram uređaja Spuštanje lampice.

U šetnji, u kampu, u seoskoj kući, gdje god je potreban dodatni izvor svjetla - Zaustavite svjetiljku može učiniti dobar posao. Prvo, ova svjetiljka je ergonomska i pokreće ju sunce. Drugo, stvarno je prikladno objesiti ga u bilo kojoj situaciji: na granu stabla, na okvir šatora, na petlju ruksaka - bez dodatnih učvršćivanja.
Fenjer je lako objesiti u bilo kojem okruženju bez dodatnih nosača.

Treće, lako se može povećati na potrebne veličine zahvaljujući dodatnim segmentima. Pa i u četvrtom je vrlo jednostavan transport. Jednom riječju, svjetiljka je jednostavan, intuitivan uređaj koji znatno olakšava život.
Da biste aktivirali Hang up lampicu - samo je srušite spajajući pozitivne i negativne polove.

možda Zaustavite lampu mogao se suočiti s trajnom svjetiljkom za dugovječnost, napravljenom na slici lampioni engleskih rudara, U svakom slučaju, što se tiče načina punjenja, definitivno bi imao prednost.

Pogledajte video: LED rasvjeta u interijeru (Prosinac 2019).

Ostavite Komentar