Monster Truck Advertising Fiat

Oglasni kamion čudovišta Fiat.

Fiat panda pretvorio se u pravo terensko čudovište u potpunosti u skladu s načelima inženjerstva velikih nogu. Kao rezultat, klinac-Fiat gotovo doseže 4 metra visine.
Monster Truck Fiat Panda.

Iznenađujuće, ovo epsko spajanje kompaktnog hatchback-a i monstrum kamiona na ogromnim kolicima od 150 centimetara nije djelo ambicioznog entuzijasta. Ovaj neobični automobil rezultat je suradnje između proizvođača automobila Fiat i filmskog studija Mercurio Cinematografica. Kao gornji dio jedinice uzet je potkompaktni Fiat Panda 4 × 4, a dno čudovište na kotačima - modificirano podvozje iz Jeep CJ7.
Promotivni automobil iz Fiata.

Bilo je potrebno samo dva tjedna da stvori automobil visine 3,9 metara. Prema Fiatovim inženjerima, najteži dio sklopa bio je spoj upravljačkog sustava, kvačila, paljenja i kočionog sustava između dva dijela automobila.
Fiat Panda: čudovišta na cesti.

Ovako je neobičan automobil Fiat kreiran posebno za reklamu za pogon na sva četiri kotača Fiat Panda koji se otkotrljao s montažne linije u proljeće 2013. godine. Video, koji je kreirala reklamna agencija Leo Burnett, govori o četvero prijatelja koji su otišli na vikend izlet u planine. Mala Panda 4 × 4 iznenada se pretvara u Monster Truck i spretno se uspinje planinskim cestama do kampa. A kad vozač, misleći da se nalazi u uobičajenom potkompaktu Panda 4 × 4, izađe iz automobila, on padne s visine dva metra u snježni nalet snijega pod smijehom svojih prijatelja.

Vrijedi podsjetiti da je marka Fiat ušla u top 15 najbrži i najjeftiniji automobilida smo razgovarali o jednom našem prethodnom pregledu.

Pogledajte video: Fiat Panda, Monster Truck - Video with Sound! (Travanj 2020).

Ostavite Komentar