10 modnih trendova 2015. godine koje već morate zaboraviti

10 modnih trendova 2015. godine koje već morate zaboraviti

Godina 2016. tek je započela, a sezona za eksperimente je otvorena. Modni trendovi i stvari prošle godine već su u prošlosti. Prave fashionistice već su očistile svoje ormare i spremne su za novu sezonu.

10. Traperice

traperice

Traper odjeća uvijek je u modi, ali dizajneri uvijek smisle nešto novo. Slatka traper haljina ili hlače uvijek bi trebale biti u ormaru, pa i 2016., ali definitivno morate odbiti setove.

9. Izuzetno dugački kardigani

Izuzetno dugački kardigani

Dugi kardigani - ne. Ako netko vjeruje da su takvi kardigani uvijek u modi, onda griješi i treba mu savjet stručnjaka iz područja mode. Ako u svom ormaru imate izduženi kardigan, riješite ga se, radije ga zapalite. U 2016. produženi kardigan nije moderan za nošenje!

8. Manikura s "negativnim prostorom", to jest s neobojenim dijelom ploče nokta

Negativna manikura u svemiru

Ukazane nokte, zmajeve kandže i negativne svemirske manikure nisu u modi u 2016. godini. Stručnjaci za manikuru u različitim zemljama drago im je da neće trebati crtati uzorke u obliku slova V na noktima klijenata s milimetarskom točnošću, pa neće morati trošiti puno napora na formiranje noktiju u obliku životinjskih kandži. Sve je to ostalo u prošlosti, u 2015. godini.

7. Neonske strelice na kapcima

Neonske strelice na kapcima

U 2016. neonske strelice stoljećima - nisu modne! Takvo bojanje može se obaviti samo na maskenbalu.

6. Višebojni krajevi kose

Višebojni krajevi kose

Višebojni krajevi kose bili su modni kratko vrijeme. Ne vrijedi podsjećati da obojeni bojice za bojanje kose sadrže čitavu periodičnu tablicu i da su toksične kada se nakon sušenja pokažu s kose, padnu u nos i usta. Isprati obojenu kredu s kose mnogo je teže nego nanijeti. Osim toga, kupka će se morati oprati, što je također prilično iscrpljujuće. Stoga, bojanje kovrča obojenim bojicama nije modno u 2016. godini!

5. Micro bikini

Mikro bikini

To ne znači da su mikro-bikiniji široko nosili 2015. godinu, ali Internet je bio prepun ponuda za njihovu kupnju. Mikro-bikini s uskom trakom straga i sprijeda nisu bili i neće biti u modi. Takvo donje rublje mora biti zabranjeno s estetskog i higijenskog gledišta. Ako ste ih kupili za osobne igre za odrasle, to je vaš posao, ali u 2016. i općenito takvo donje rublje nije modno!

4. Narodni motivi u odjeći

Narodni motivi u odjeći

Uzorci različitih nacija svijeta i odjeća s lukavim elementima u etničkom stilu su modna šala 2015. godine. Iskreno, ovaj stil nije otišao dalje od modnih pista i nije bio potražen u trgovinama.

3. Rainbow trend

Rainbow trend

Duga je zabavna, a sam koncept je zasnovan, možda žene na plažu stavljaju duge kupaće kostime, laganu haljinu da trče do trgovine iza ugla. Ali u ovoj se odjeći ne možete pojaviti ni na jednom sastanku. Ostavite priču djeci!

2. konturiranje

Konturing

Nastavljajući temu klaunova. Većina žena ne može odustati od navike crtanja kontura dok se šminka. Da ne spominjem činjenicu da takva šminka oduzima puno vremena. A to ne uključuje manikuru, pedikuru, oblikovanje obrva itd. Nije moderan niti praktičan!

1. Štakori

štakori

2015. je neslužbeno prepoznata kao godina štakora. Možda je mnogim ljudima smiješno gledati kako štakor povlači komad pizze, možda je kostim za pizza štakor bio jedan od najpopularnijih za slavljenje maškare. Ali nema životinja, kože u 2016. godini. Bolje je obratiti pozornost 7 modnih trendova 2016 za koje niste čuli.

Pogledajte video: How the mysterious dark net is going mainstream. Jamie Bartlett (Travanj 2020).

Ostavite Komentar