Novonastala utičnica: prikladna za odrasle, pouzdana za djecu

TheOUTlet utičnica.

Izlaz je stvar koja se nalazi u svim stambenim, uredskim, pa čak i industrijskim prostorijama. S jedne strane, to je već odavno postala nužna i obična stvar, a s druge je stalan izvor nelagode. No, čini se da su ovi problemi prošlost.
TheOUTlet je mješavina napona od 220 V i zaštitnika od prenapona.

U modernoj kući postoji tako ogroman broj svih vrsta kućanskih aparata i naprava, da vrlo često utičnice koje pružaju graditelji nisu dovoljne. Štitnici od prenapona mogu biti najočiglednije rješenje ovog problema, ali najčešće postaju izvor dodatnih problema u područjima udobnosti i požarne sigurnosti. Odmah sve ove probleme mogu riješiti theOUTlet utičnice nove generacije koje su stvorili entuzijastični inženjeri. U stvari, novost je hibrid konvencionalne utičnice od 220 Volta i zaštitnik od prenapona.
Izlaz je zaštitni zaštitnik od prenapona.

THEOUTlet se, poput tradicionalne utičnice, nalazi na zidu, ne zauzima puno prostora i ne predstavlja opasnost za druge, osobito djecu. Glavna tajna THEOUTleta je da je nova utičnica svojevrsni "pull-out" zaštitnik od prenapona. U normalnom načinu rada to je samo utičnica s dva priključka za dva utikača. Međutim, ako postoje potrebe za dodatnim otvorima, korisnik može pritisnuti gumb na rubu konstrukcije. Kao rezultat ove jednostavne manipulacije, THEOUTlet će "izaći iz zida" pod kutom, pružajući dva slobodna priključka na izlazu. Kad nestane potreba za dodatnim priključcima, utičnica se spušta natrag u utor i klikne na gumb.
THEOUTlet možete otvoriti bez iskopčavanja utikača koji su već povezani.

Instaliranje utičnice utičnice je brzo i jednostavno. Cijeli postupak instalacije ne razlikuje se puno od instaliranja bilo kojeg drugog, običnog mjesta. THEOUTlet možete otvoriti bez uklanjanja utikača koji su već spojeni iz utičnice. Jedino „ali“ - postojeća šupljina za klizni dio može prema zadanom zahtijevati više prostora nego što je u zidu. U ovom slučaju morat ćete provesti malo širenje. Osobi koja je upoznata s električnom energijom, instalacija će trajati ne više od 5 minuta.

Oni koji provode puno vremena za volanom trebaju obratiti pažnju auto punjač s funkcijom pretraživanja automobila.

Pogledajte video: Predavanje prof. Marka Regnerusa u Zagrebu . (Travanj 2020).

Ostavite Komentar