10 pouzdanih automobila koji će trajati 10 i više godina bez ikakvih problema

Honda Pilot i ostali pouzdani automobili.

Automobilski stručnjaci izradili su nove ocjene pouzdanosti među vozilima dugog vijeka. U našem pregledu, desetak automobila čiji vlasnici mogu biti sigurni da će biti rijetki gost na servisu i da će takvi automobili vjerno služiti dugi niz godina.

1. Honda CR-V

Honda CR-V.

Honda CR-V proglašena je najboljim kompaktnim obiteljskim SUV-om 2015 u Sjedinjenim Državama. Stroj ima prilično širok raspon bočnih funkcija, a radi na 2,4-litarskom četverocilindričnom motoru. Savršen je i za grad i za autocestu. Cijena CR-V varira između iznosa od 23,4 tisuće i 32,8 tisuća američkih dolara.

2. Toyota Prius

Toyota Prius.

Unatoč rastućoj popularnosti, oko električnih vozila nastavlja se mnoštvo tehničkih prijepora. Jedna od najpopularnijih je rasprava o tome koliko su dugotrajne baterije. Hibridni plin-električni automobil Toyota Prius, izdan 1997. godine, uspješno je služio svojim vlasnicima 10 godina. Istodobno, stroj nije zahtijevao zamjenu bilo kojeg funkcionalnog dijela u području prehrane.

3. Toyota Rav4

Toyota Rav4.

Toyota Rav4 ima vrlo atraktivan paket funkcija, prilično prostranu unutrašnjost i prtljažnik, što ga čini jednim od najboljih u svojoj klasi. Stroj odlikuje visoko precizno upravljanje, te je zbog toga savršen za bilo koju vrstu terena. Mnogi vlasnici Rav4 odvojeno bilježe kvalitetu audio sustava automobila. Ovaj automobil vrijedi 23,6-29,8 tisuća dolara.

4. Toyota Highlander

Toyota Highlander.

Drugi SUV, koji su neki stručnjaci prepoznali kao najboljeg u 2015., je Toyota Highlander. Između ostalih njegovih prednosti, posebno treba istaknuti veličinu i udobnost kabine. Prikladno je biti u automobilu, i za vozača i za putnike. U isto vrijeme, automobil se ne može pohvaliti s super prostranim prtljažnikom. Toyota Highlander košta i do 44 tisuće dolara.

5. Honda Odyssey

Honda Odyssey.

Za iznos do 44 tisuće dolara možete kupiti još jedan, vrlo udoban automobil. Ovoga puta to je minivolumen Honda Odyssey. Stroj radi na šestocilindričnom motoru i ima vrlo dobru, ekonomičnu potrošnju goriva, kako na autocesti, tako i u gradu. Automobil je idealan za obiteljska putovanja.

6. Toyota Sienna

Toyota Sienna.

U svojoj klasi Toyota Sienna, 2015. godine u Sjedinjenim Američkim Državama prepoznat je kao drugi najkvalitetniji automobil. Stručnjaci su primijetili dobru potrošnju goriva, dobro upravljanje i ukupnu pouzdanost automobila. Jednostavnost rada, posebno popravak Toyota Sienna, zaslužila su zasebne pohvale. Košta automobil od 28 do 46 tisuća dolara.

7. Toyota Camry

Toyota Camry.

Ima ih mnogo i oni su u nevjerojatnoj potražnji. Danas je Toyota Camry pravi bestseler za američke automobiliste. Ovaj je automobil prilično pouzdan i udoban, ima dobar audio sustav i jednostavan je za korištenje. Standardni paket nudi 8 varijacija podešavanja vozačevog sjedala! Košta automobil od 22 do 31 tisuću dolara.

8. Toyota Avalon

Toyota Avalon.

Velika, udobna i čak pomalo luksuzna limuzina Toyota Avalon definitivno će moći služiti svom vlasniku 10 godina. Naravno uz pravilno rukovanje. Vožnja Toyota Avalonom vrlo je zgodna, čemu ovo prije svega pomaže izvrsna izolacija kabine, a drugo, udobna sjedala. Automobil ima 32-39 tisuća dolara.

9. Honda pilot

Honda Pilot.

Drugi automobil koji se prije svega hvalio svojom udobnošću je Honda Pilot. Osim udobnih sjedala i klima uređaja, Honda Pilot može predstaviti i 3,5-litarski V6 motor i nevjerojatne upravljače. Pored ovoga, stroj je relativno nepretenciozan i jednostavan za rukovanje. Košta do 46 tisuća dolara.

10. Subaru Forester

Subaru Forester

Najbolji mali SUV prošle godine, koji se uvrstio u top 10 gotovo svih uglednih stranih stručnjaka je Subaru Forester. Visoka sigurnost je ono što ovaj automobil čini kakvim jest. Uz sve to, stroj ima pogon na sve kotače. Subaru Forester košta od 22 do 33 tisuće američkih dolara.
Posebno za one koji prate vijesti iz automobilske industrije, koje smo sakupili 7 nevjerojatnih automobila potpuno neočekivanih kompanija.

Pogledajte video: Krimi akcioni film - Bratstvo lopova 2018 (Travanj 2020).

Ostavite Komentar