Najšokantnije i neuspješnije slike koje su predstavljene na tjednu Haute Couture u Parizu

Neobične i šokantne slike tjedna mode u Parizu

U Parizu je nedavno završen jedan od najznačajnijih događaja u svijetu mode. Na Tjednu visoke mode dizajneri iz cijelog svijeta predstavili su svoje najbolje kolekcije sezone proljeće-ljeto 2016. Među prezentiranom odjećom bile su stvari vrijedne pažnje, ali ne bez šokantnih i neuspješnih slika. Napravili smo izbor najupečatljivijih dizajnerskih "pogrešaka" koji su se našli i kod tako poznate marke kao što je Kršćanski dior.

Usta na čelu i obline na licu

Izvrsna šminka

Francuska modna kuća Maison margiela iznenađuje svojim kolekcijama od prvog dana svog postojanja. Odjeća proizvedena pod ovom markom izaziva kombinirana mišljenja. Ona je avangardna, neobična i izazovna u društvu. Postalo je posebno šokantno nakon zloglasne John Galliano.
Iz kolekcije proljeće-ljeto 2016. u stvarnom životu ne može se staviti puno toga, osim što će ove odjeće ugoditi redovitom klijentu marke Lady Gaga. No više pozornosti privukla je ne odjeća, već šminka koja je bila ukrašena na modelima. Paukova mreža na licu, usne na čelu i vratu - šminka nije za skromne djevojke!
Maison Margiela 2016

Modni kubizam

Viktor & Rolf 2016

Nizozemska marka Viktor i Rolf iznenadila publiku ni manje ni više Maison margiela, dizajneri Victor Horsting i Rolf Søren nadahnuti radovima umjetnika kubista. U novim odijelima Viktor i Rolf pogađali utjecaj rada Pablo Picasso, Henri Matisse, Georges Braque.
Modni dizajneri bili su toliko zaokupljeni umjetnošću svojih omiljenih umjetnika da su potpuno zaboravili na praktičnost odjeće. Zanimljivo je gledati takve stvari, ali nisu prikladne za svakodnevno nošenje.
Kreativna slika
Nepristojna odjeća

Prozirna nogavica


Nakon slavnog Raf Simons napustio mjesto kreativnog direktora Doma Kršćanski dior, kolekcije marki postale su manje živopisne i zanimljive. Dizajnerski tim Dior-a trudi se najbolje, ali čak i veliki imaju promašaja. Dobar primjer za to je nekoliko neuspjelih izgleda s prozirnim "haljinama" koje nalikuju na daljnje kombinacije ili u obliku spavaćica. Takvi modni stručnjaci iz kuće Kršćanski dior nije očekivao.
Neuspješni outfiti Christian Dior 2016

Hoodies i plastika


Ruska dizajnerica donijela je svoje kolekcije na Paris Fashion Week Ulyana Sergeenko, Općenito, njezina se kolekcija pokazala vrlo ženstvenom i svježom, ali ovdje je bilo nekih neobičnih odijela. Primjerice, na pozadini drugih nekoliko mi je pogleda zapazilo nekoliko pogleda. Prva od njih je haljina s kapuljačom prljavo ružičaste nijanse, druga je plastični korzet u kombinaciji s laganim čipkastim naborima na suknji.
Odjeća Ulyane Sergeenko

Kriške lubenice


Francuska marka Alexis mabille odlučila je modele odjenuti u kriške lubenice. Smiješni otisci izgledali su prilično neobično, posebno na odjeći poslovnog stila. Dizajner Alexis Mabill Odlučio sam se zabaviti i pristupio stvaranju nove kolekcije s humorom. Naravno, neće se svaka poslovna dama odlučiti obući odijelo s lubenicama u ured.
Kriške lubenice Alexis Mabille

Za one koji žele izgledati moderno i stilski, vrijedi istražiti trendove 2016. o kojima malo ljudi još uvijek zna, Ima se što vidjeti i što uzeti na znanje!

Ostavite Komentar