10 najpouzdanijih automobila koji su se pojavili nedavno

Najpouzdaniji automobili.

Godine prolaze, razvija se tehnologija, mijenjaju se i automobili. Nepromijenjeno je samo jedno - koncept kvalitete i pouzdanosti vozila. Međutim, sve to ne znači da iz godine u godinu tvorci vozila ne pokušavaju postaviti novi standard kvalitete, pouzdanosti i sigurnosti. Ovdje je desetak automobila koji su se nedavno istakli u tom pogledu.

1. Lexus ES

Lexus ES - jedan od najiščekivanijih automobila 2016. godine.

Nema ništa istinsko iznenađujuće u činjenici da je jedan od najpouzdanijih automobila prošle godine bio Lexus ES, točnije samo dva njegova ažurirana modela ES 350 i ES 300h. Jedan od njih razvijen je posebno za američko tržište. Proizvođači su mogli malo poboljšati vozačke performanse, kao i popraviti nekoliko nedostataka u kabini i uređajima kako bi se osigurala sigurnost vozača.

2. Honda Fit

Honda Fit impresivno je dijete.

Izvana se može činiti da je Honda Fit više od minijaturnog automobila, ali to uopće nije slučaj. Sretni vlasnici ovog automobila ponosno se hvale da za svoju klasu Honda Fit ima dobru nosivost, prostranu i što je još važnije - udoban interijer, kao i izvrsnu snagu. Krajem 2016. automobili Honda nisu izgubili svoje visoke pozicije u sigurnosnim testovima.

3. Audi A4

Automobil za kojim se vozači ne žale.

Mnogi će reći da je Audi A4 linija odavno zastarjela. Međutim, ako razmišljate o tome što bi moglo biti bolje i pouzdanije od sjajnog automobila koji su napravili njemački majstori? U 2016. godini provedeno je istraživanje prema kojem su ispitivači željeli utvrditi na koji se model i marku automobila vozači najčešće žale. Upravo se tako ispostavilo da je prema rezultatima ispitivanja Audi A4 ušao među prvih 25 automobila koji se najmanje žale.

4. Porsche Boxster

Porsche Boxster je najotporniji sportski automobil.

Koliko pouzdani ne čine automobil, sigurnost vozača u njemu i dalje će ovisiti samo o njemu. Za sportske automobile kao što je Porsche Boxster, to je još istinitije nego za bilo koji drugi automobil. Međutim, to ne znači da ne morate pokušavati! Najtrofejniji sportski automobil u 2016. bio je upravo ovaj automobil, točnije njegov ažurirani model, koji se na tržištu pojavio početkom godine.

5. Toyota Prius

Toyota Prius - pouzdana i ekonomična.

Ovaj hibridni automobil tradicionalno spada u sve ocjene pouzdanosti i ekonomičnosti. Toyota Prius nosi svoje regalije potpuno zasluženo. U 2016. godini situacija se nije puno promijenila. Automobil se još uvijek može pohvaliti čvrstom pouzdanošću, kako na cesti posebno, tako i tijekom rada automobila u cjelini.

6. Subaru Impreza

Subaru Impreza - nevjerojatno pouzdan automobil.

Subaru je oduvijek bio poznat po proizvodnji nevjerojatno izdržljivih automobila. Najsvjetlijim predstavnikom takvih automobila može se smatrati Subaru Impreza, automobil koji je možda toliko poznat da ne treba dodatne ideje. Do danas je ovaj automobil izgrađen na temelju najnaprednijih tehnologija, uključujući i na području sigurnosti, što mu omogućava da kvalitativno pobijedi mnogobrojne konkurente u ovoj, a ne samo važnoj.

7. Hyundai Sonata

Hyundai Sonata - automobil za sve prilike.

Ponosni zgodni Hyundai Sonata izvrstan je univerzalni automobil koji će vozači cijeniti. Pogodan je za aktivne ljude, poslovne ljude, pa čak i obitelji. Povijest linije započela je 2014. godine i od tada automobili nikada nisu razočarali svoje potrošače. U svakom pogledu dostojna opcija!

8. Buick Verano

Buick Verano - pouzdan klasik.

Međutim, nije najpoznatiji automobil među potrošačima, ali to nikada nije loše. Štoviše, u 2016. godini ovaj je automobil odjednom pobijedio na tri test natjecanja posvećena pitanjima sigurnosti vozača i putnika. Također je važno da stroj prvi put nije dobio visoke ocjene stručnjaka. Model 2013 je također bio dobar u tom pogledu.

9. Chevrolet Camaro

Chevrolet Camaro - "konj s velikim motorom"

Poznati sportski automobil, koji je prije svega poznat kao "konj s velikim motorom". Novi Chevrolet Camaro zaista je vrlo moćan i brz, ali se ažurirani model 2016. uopće nije istaknuo, već zato što je postao puno sigurniji od prethodnih automobila u seriji, koji usput rečeno, ni zadnji nisu bili po tom pitanju.

10. Mazda MX-5

Mazda MX-5 je uvijek najbolja.

Na kraju bih se želio prisjetiti još jednog automobila, koji se danas sa sigurnošću može staviti u bilo koju ocjenu za titulu "najboljeg". Ovo je čudo - Mazda MX-5. Među sportskim automobilima u 2016. godini proglašen je apsolutnim liderom u sigurnosti. Također je postao jedan od najprodavanijih sportskih automobila prošle godine, a to nešto znači!
Oni koji su zainteresirani za off-road putovanja trebaju obratiti pozornost ikonički ruski SUV-ovi koji se ne boje ni najtežih uvjeta na cesti.

Pogledajte video: Tokyo's Secret Island Paradise. AOGASHIMA ONLY in JAPAN (Ožujak 2020).

Ostavite Komentar