7 najizdržljivijih i najmodernijih bežičnih zvučnika za one koji vole dobar zvuk

Za one koji vole dobar zvuk

Danas čak i najpoznatije stvari koje su se dugo pojavile na tržištu visokotehnoloških tehnologija poprimaju potpuno novi izgled. Životni je primjer dinamika koja je s razvojem mobilnih i bežičnih tehnologija ušla u potpuno novi krug izvrsnosti. U ovom ćemo pregledu govoriti o najupečatljivijim kućnim i mobilnim zvučnicima koji su se pojavili na tržištu u posljednje vrijeme.

1. Noćni zvučnik lampe

Stupac zvučnika s LED svjetiljkom od gljiva.

Izvrstan zvučnik za zvučnike s LED lampom od gljiva. Ima 6 boja pozadinskog osvjetljenja. Stvara zvuk od 360 stupnjeva. Savršeno za velike i male sobe. Radi sa bilo kojim mobilnim uređajima koji se temelje na Android i iOS operativnim sustavima. Frekvencija reproduciranog zvuka doseže 60 dB. Također ima nekoliko načina svjetline.

2. Bežični Bluetooth zvučnik

Bežični Bluetooth zvučnik - glazba pod vodom.

Još jedan odličan zvučnik za one koji takvu opremu žele koristiti u blizini vode ili jednostavno ne u većini "nježnijih" uvjeta. Zvučnik radi s bilo kojim mobilnim uređajem, kako za prijenos tako i za prijem. Može se koristiti kao mikrofon. Napaja baterija. Sposoban je uroniti u vodu do dubine od 3 metra i tamo se zadržati do 30 minuta. Za komunikaciju koristi se Bluetooth 4.0 tehnologija.

3. AwoX StriimLIGHT

Žarulja zvučnika AwoX StriimLIGHT.

Jedinstvena zvučna žarulja, savršena za stan. Djeluje kao zvučnik i kao mikrofon, sinkronizira se s velikom većinom uređaja. Podržava Bluetooth i Wi-Fi tehnologiju. Najvažnije je da ovaj uređaj radi i kao LED žarulja s podesivom svjetlošću.

4. Archeer A106

Archeer A106: i glazba zvuči ... čak i po kiši.

Zvučnik za kampiranje s rezervnom baterijom. Snažan i pouzdan, ali što je još važnije - nevjerojatno izdržljiv i pouzdano zaštićen od svih vrsta oštećenja. Baterija traje 20 sati pri 80% glasnoći ili 10 sati pri 100% volumenu. Uređaj je potpuno vodootporan, međutim, ne vrijedi ga dugo uranjati. Sinkronizira se sa svim mobilnim uređajima.

5. ELEGIANT LED bežična kocka

ELEGIANT Led bežična kocka: kocka koja se povezuje na Internet.

Primjetan mobilni zvučnik u obliku kocke. Baterija traje 8 sati. Sposobna je komunicirati s bilo kojim mobilnim uređajem na udaljenosti do 32 metra. Štoviše, radi s velikom većinom internetskih audio usluga, što znatno pojednostavljuje korisnikov zadatak postavljanja i optimizacije uređaja.

6. Divoom Timebox

Divoom Timebox - zvučnik, mikrofon, budilica i sve, svašta, svašta.

Zanimljiv zvučnik igračaka s jednostavnim kontrolama, koji je razumljiv čak i djetetu. Uključuje brojne značajke osim mikrofona i zvučnika. Radi s bilo kojim uređajima i uređajima. Postoji funkcija glasovnog podsjetnika i alarma. Čak postoji ugrađena svjetiljka. Sposoban za stvaranje 360 ​​stupnjeva zvuka.

7. V.one bežični prijenosni

V.one Wireless Portable - okružujući zvuk od 360 stupnjeva.

Vrlo klasičan zvučnik za razne zadatke. Prikladno prvenstveno za aktivne ljude. Mali i udoban, lako se uklapa u bilo koji odjeljak prosječnog ruksaka. Stvara okrugli zvuk od 360 stupnjeva. Radi s operativnim sustavima Android i iOS.
Oni koji više vole glazbu privatno ne bi trebali obraćati pažnju. 7 sjajnih slušalica za ljubitelje glazbe, igrače i sportaše.

Ostavite Komentar