15 lukavih načina da se štap-vijenac koristi u druge svrhe, ali s koristi

Izvanredni načini korištenja teleskopskih šipki u svakodnevnom životu.

Možda svi znaju što je teleskopski stup na kojem su zavjese u kupaonici često obješene. U međuvremenu, ova stvar ima veliki potencijal. Kako i gdje se to može otkriti pomoći će ovih 15 lukavih načina korištenja štapa ne prema njegovoj predviđenoj svrsi, već s koristi.

1. Brava za klizna vrata

Zasun za klizna vrata

Radi praktičnosti, mnoge seoske kuće imaju klizna vrata. Međutim, s vremenom postaje jasno da čak i dijete može otvoriti takva vrata, a to je ozbiljan sigurnosni problem. Teleskopska šipka montirana na krilo jednog vrata pomoći će u rješavanju problema. Takva kućna brava pomoći će zaštiti vrata od nepozvanih gostiju, a također neće dopustiti djeci da samostalno trče vani.

2. Skriveni resursi

Zavjese ispod kreveta.

Slobodni prostor između okvira kreveta i poda može se koristiti za pohranu najrazličitijih stvari. No, tako da ovaj prostor ne izgleda prepuno sa strane, na dno okvira pričvrstite tanku šipku s kratkom zavjesom.

3. Police za cipele

Spremište za cipele.

Uz pomoć nekoliko tankih teleskopskih šipki možete znatno povećati resurse ormara ili ormara. Iz dva paralelna vijenca pričvršćena u ormar, dobivaju se prekrasne police za odlaganje cipela.

4. Spremanje začina

Odjeljak za začine.

Tanka teleskopska šipka montirana odmah ispod bilo kojeg visećeg ormarića bit će prikladno mjesto za odlaganje staklenki začina.

5. Vješalica

Vješalica za kućanstvo.

U ormariću ispod sudopera možete opremiti prikladno mjesto za skladištenje kemikalija i kućanskih potrepština.

6. Viseći vrt

Viseći vrt na prozoru.

Divan viseći mini-vrt koji se može urediti u vašoj kuhinji. Sve što je potrebno za to su teleskopske zavjese, nekoliko metalnih kuka i mali lonac s biljkama. Takva ideja bit će prekrasan ukras za kuhinju ili bilo koji drugi prozor.

7. Razdjelnici

Razdjelnici u ladici.

Nekoliko teleskopskih šipki montiranih u jednoj od ladica u kuhinji pomoći će očistiti i pravilno organizirati spremanje plastičnih pokrivača i drugih kućnih sitnica.

8. Dokumenti

Vješalica za dokumente.

Dva teleskopska vijenca, postavljena paralelno jedan s drugim, bit će izvrsna vješalica za spremanje mapa s važnim dokumentima.

9. Vješalica u sudoperu

Vješalica za krpu.

Kako biste spriječili da stolnjak postane vlažan, uredite mu vješalicu. Možete ga napraviti iz teleskopske šipke učvršćene u kuhinjskom sudoperu.

10. Niti i vrpce

Skladištenje kubura s nitima i vrpcama.

Teleskopske šipke mogu napraviti izvrsne organizatore za spremanje koluta s nitima, vrpcama i drugim predmetima za kreativnost. Radi praktičnosti stavite takve vješalice u ormar blizu stola ili ispod njegovog gornjeg dijela šaltera.

11. Prizor

Kazališna zavjesa u dječjoj vrtiću.

Tanki vijenac, pričvršćen između dva ormarića, omogućit će vam da organizirate mini kazalište ili improviziranu pozornicu unutar dječje sobe.

12. Zavjese

Stol sa zavjesama.

Svijetle ukrasne zavjese bit će prekrasan ukras starog stola. Tanki neprimjetni vijenci pomoći će vam da ih popravite. Takav trik ne samo da će osvježiti izgled starog komada namještaja, već će vam omogućiti i spremanje puno stvari ispod stola.

13. Organizator nakita

Jednostavan organizator za nakit.

Teleskopska šipka, montirana na vratima ormara ili u sredini, omogućuje vam da dobijete jednostavan, a ujedno i sjajan organizator za nakit.

14. Montirajte za poklopce

Pohrana na poklopcu.

Par malih kuka i tanki vijenac, montiran na vratima kuhinjskog ormarića, pružit će vam prikladan sustav za spremanje pokrova iz lonaca i tava.

15. Pregrada

Jednostavna particija.

Prekrasna pregrada napravljena od dvije teleskopske šipke i zavjesa neće dopustiti djeci da napuste sobu.

Video bonus:


Ostavite Komentar