Otkrivenja zaposlenika ili Zašto uvijek trebate tražiti ček na blagajni u McDonald'su

Zašto je korisno zatražiti provjeru u McDonald'su.

Svi znaju da je hrana iz McDonaldsa jedva korisna. Ali, budimo iskreni: tko to zaustavlja? Ukusno je. Iako nije lako doći do kašnjenja u popularnom lancu brze hrane, najbolje je da prilikom naručivanja uvijek zatražite ček. Štoviše, odmah. Zašto? Tako tajno savjetovali sami djelatnici, "Mac".
Koga nećete upoznati u McDonaldsu.

"McDonald's" nije uzalud popularan toliko godina. Ovdje je hrana ukusna, jeftina, a rizik od trovanja hranom mnogo je manji nego u bilo kojem drugom kafiću. Ali najpoznatija mreža ima svoje tajne i zamke. Pa čak i "tajne" upute za zaposlenike. Ne, nema masonskih zavjera. Ali njihovo otkrivanje strogo je zabranjeno. Iako to ne sprečava pojedince da anonimno odaju "vojne tajne" na internetu. Trudom takvih volontera mnogi sada znaju zašto je uvijek potrebno zatražiti provjeru prilikom naručivanja u McDonald'su.
Na liniji pri odjavi može biti "tajni kupac".

Jeste li znali da postoje profesije čiji je zadatak provjeriti kvalitetu usluge u restoranima brze hrane? ova izjava „Revizor” i "probna kupovina" u jednoj boci. Naravno, ne zaobilaze McDonald's. Budući da je potrebna potvrda da je potvrda da je zadatak izvršen i da nadoknade troškove, "kupci u tajnosti", oni to odmah zatraže prilikom narudžbe. Ovo je pravilo. A za menadžere, ne baš tipičan zahtjev služi kao vrsta signala.
Što ako je red "revizora"?

Stoga su svi pridošlice naučeni da, ako kupac odmah zatraži ček, morate ga što brže poslužiti, servirati sve najtoplije, a često i uz „kompliment“ u obliku besplatnog umaka. Za svaki slučaj. Što ako je pred njima "revizor"?
Svatko može dobiti mali bonus.

Tako svi mogu dobiti dobre bonuse. Samo zatražite ček. I učini vaše lice ozbiljnijim.
Usput, jeste li znali zašto se Coca-Cola u McDonald's ukusima razlikuje od one koju možete kupiti u trgovini?

Ostavite Komentar