Mjesečina. Romantična mjesečeva svjetlost Anil Ercan

Noćno svjetlo Mjesečevo svjetlo, vlastiti mjesec u stanu

Mjesečina, mistična kao i romantična, puno znači onima koji imaju tendenciju da vjeruju u magiju, predviđanja, vjerovanja i druge legende i mitove različitih naroda. Pun mjesec, mladi mjesec, padovi i tokovi, vragovi i demoni, kao i vukovi koji zavijaju na mjesecu, i ostali zli duhovi povezani s različitim mjesečevim ciklusima, sve je to nadahnulo dizajnericu Anil Ercan za projekt noćne svjetiljke pod nazivom Moon Light.

Noćno svjetlo Mjesečevo svjetlo od posebnog je značaja i može poslužiti kao ukrasni unutarnji predmet, kao i strateški važan element za njegovog vlasnika. Dakle, s Mjesečevom svjetlošću ne možete se bojati otići u krevet na pun mjesec, niti sanjati o noći rođenja mladog mjeseca. Odsad imate svoj vlastiti mjesec u sobi, a mahanjem ruku puni mjesec postaje sve izraženiji i nikad "ne stari", osvjetljavajući sobu srebrnim svjetlom, tako ugodnim i romantičnim.
Noćno svjetlo Mjesečevo svjetlo, vlastiti mjesec u stanu
Noćno svjetlo Mjesečevo svjetlo, vlastiti mjesec u stanu

Za one koji ne vjeruju u utjecaj Mjeseca na život i zdravlje, ali vole diviti njegovom izgledu na crnom noćnom nebu, postoji značajka koja omogućuje Mjesečevoj svjetlosti da postupno pokaže čitav spektar Mjeseca, od uskog polumjeseca do okruglog sjajnog "palačinke". Tako postizite sklad sa sobom i prirodnim pojavama.

Ostavite Komentar