5 praktičnih automobila koji su idealni za samohrane i velike obitelji

Prilikom odabira obiteljskog automobila trebali biste obratiti pažnju na ove automobile.

Postoje mnogi zanimljivi modeli obiteljskih automobila. Ovaj je koncept prilično širok i zato svaki dovoljno prostran automobil s velikim brojem sjedala i čvrstim prtljažnikom spada pod ovu karakteristiku. Međutim, na tržištu postoje automobili koji zaslužuju posebnu pažnju.

1. Honda Odyssey

Honda Odyssey izgleda skromno.

Linija japanskih automobila (najčešće kineske montaže), koja je započela svoju povijest još 1994. godine i do danas, privlači stotine tisuća automobilista širom svijeta. Ovaj je automobil minivan s pogonom na prednje kotače ili na sve kotače. Tradicionalno, Odiseja ima tri reda sjedala, što znači da automobil može primiti od 6 do 7 osoba. Najnovije verzije imaju nevjerojatno bogatu opremu.

2. Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder odličan je izbor za ljubitelje putovanja.

Još jedno japansko čudo. Crossover u punoj veličini koji je svoju povijest započeo 1985. godine kao SUV. Danas je to također sjajan obiteljski automobil. Automobil odlikuje izvrsna prostranost kabine i prtljažnika, ima dobru opremu i dobre vozne karakteristike. Putnici tradicionalno hvale japanski Pathfinder zbog udobnog boravka.

3. Subaru Outback

Dobri stari Subaru Outback ipak će pronaći nešto što će vas iznenaditi.

Još jedan terenski vagon u Japanu. Proizvodi se od 1995. godine. Češće s pogonom na sve kotače. Svi modeli dobivaju ručni mjenjač. Od 2008. Subaru je također počeo proizvoditi model na dizelskom motoru. Automobil treba pohvaliti svojom izvanrednom sposobnošću za vožnju u izvan terena, kao i praktičnom i udobnom unutrašnjošću.

4. Kia Sportage

Ne možete reći ništa loše o Kia Sportageu.

Zanimljiv je primjer obiteljskog automobila, kompaktnog crossovera koji je posebnu popularnost stekao na Zapadu. Automobili su na tržištu od 1992. godine. Za to vrijeme, četiri generacije su se uspjele pojaviti. Postoje modeli, kako s benzinskim motorima, tako i s dizel motorima. Automobil je bio posebno pohvaljen zbog visoke razine sigurnosti putnika.

5. Chevrolet Tahoe

Chevrolet Tahoe SUV izbor je istinskog poznavatelja.

Ali američki SUV u punoj veličini proizvođača General Motors. Raspon modela temelji se na jedinici napajanja tvrtke koja pokupi. Automobil se proizvodi od 1992. godine. Svi automobili iz modela imaju pojačano međuosovinsko rastojanje, neovisni proljetni prednji ovjes na dvostrukim vrpcama i servo upravljačem.
Neki sretnici slučajno pronađu pravo blago, ali ne od zlata ili srebra, nego iz automobila. Dakle, u novije vrijeme u staroj garaži pronašli su kolekciju klasičnih sportskih automobila na koje su zaboravili 30 godina i nisu se prisjetili do danas.

Pogledajte video: Ustedite vas novac uz pomoc savremenog antikorozivnog tretmana. (Travanj 2020).

Ostavite Komentar