Automobil Nuro bez papučica i samog upravljača izgradit će optimalnu rutu i odvesti vas do vašeg odredišta

Automatski automobil budućeg Nura.

Autonomni automobili dobivaju na popularnosti. Danas nisu samo gigantske korporacije zainteresirane za ovu tehnologiju, već i male skupine entuzijasta koji iznenađujuće uspijevaju stvoriti obećavajuće modele nisu ništa lošiji od modela poznatog koncerna Tesla.
Automatski automobil Nuro izgleda zanimljivo.

Što će biti automobil budućnosti? Neočekivano prikladan i zanimljiv koncept uveo je tim bivših Googleovih inženjera. Njihov je razvoj bio vlastiti projekt potpuno autonomnog gradskog prijevoza. Inicijativa se zvala Nuro i nudi automobilistima i pješacima visokotehnološku zamjenu za uobičajena vozila koja se kreću cestom.
Nuro je namijenjen svima, čak i onima koji ne mogu voziti.

Do danas postoji nekoliko prototipova automatskog električnog automobila Nuro. Stroj je potpuno autonoman i ljudi ga ne trebaju kontrolirati. U automobilu nema upravljača, nema papučica niti bilo koje druge poznate komande. Sve što trebate za putovanje od točke A do točke B jest da navedete svoje odredište do Nura. Ugrađeno računalo na osobnom automobilu izgradit će optimalnu rutu, uzimajući u obzir najnovije podatke o zastoju u prometu i vremenskim prilikama.

Automatski električni automobil već se zna kretati u konvoju automobila, preustrojiti u slobodni red, pustiti druge automobile da prolaze, a razumije i prometne znakove i prometnu signalizaciju. Razvojni tim trenutno radi na tome da nauči Nuro da parkira.
Materijali od kojih je izrađen Nuro vrijedni su posebne pohvale. Sve koristi samo najbolje i najmodernije. Zahvaljujući aluminijumu i plastici velike čvrstoće, automobil ima visoki pokazatelj sigurnosti i pouzdanosti. U slučaju nesreće osigurava se hitni izlaz.
U nastavku teme, priča o tome kako Elon Musk pokazao je električni kamion s autopilotom koji ubrzava brže od superautomobilakoje će se svima svidjeti.

Pogledajte video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy (Travanj 2020).

Ostavite Komentar