Piramida zvuka

Piramida zvuka

Čini se da se tehnologija zvučnih zidova privodi kraju. Zamijenjena je tehnologijom "piramida zvuka", odnosno puno zvukova koji se smanjuju, postavljeni jedan na jedan. Dizajner Marcos Ignacio Madia objavio je takav ozvučenje.
Piramida zvuka

Čvrsti zvučni zidovi, koji su sada vrlo popularni, uskoro mogu izgubiti svoju popularnost. Uostalom, što je u njima zanimljivo i originalno? Pola zida velikog ravnog stupa. Ni ukrasiti je, ni okrenuti. Tehnologija bez duše.
Piramida zvuka

No dizajner Marcos Ignacio Madi ispravlja tu manu u modernim zvučnim sustavima. Stvorio je Growin 'Up sustav, čija je posebnost ta što se sastoji od mnogih stupaca koji se smanjuju prema gore, iz kojih možete graditi prave piramide.
Postoji takva igračka - dječja piramida. Da biste ga sastavili, morate na poseban stupac navesti prstenove različitih veličina, tako da se dobije ispravna piramida. Growin 'Up zvučni sustav funkcionira na isti način. Sastoji se od nekoliko stupaca koji se smanjuju prema gore. Zajedno stvaraju malu piramidu. Štoviše, u Growin 'Up sustavu postoje dvije takve piramide odjednom. Mogu se postaviti s obje strane televizora ili glazbenog centra.
Piramida zvuka

Svaki od stupaca u svakoj od piramida može se uviti u smjeru suprotnom od kazaljke na satu i duž njega usmjeriti zvuk iz njega u pravom smjeru. Pored toga, ove stupce uopće nije potrebno ugraditi u piramide, mogu se rasporediti u sobi ili čak u stanu. Općenito, majstor je majstor. Radite što želite, dok se osjećate ugodno.

Pogledajte video: Pomerali kamen zvukom ? Koliko je to verovatno ? (Travanj 2020).

Ostavite Komentar