Košulje od demokratskih runa sa ugrađenim slušalicama

Pulovere od stare mornarice s ugrađenim slušalicama

Hoodies nose sve. Ili gotovo sve. Ugodna jakna s pravom je zauzela jedno od najviših mjesta u rangiranju svakodnevne odjeće, jer se malo stvari može usporediti s njom po udobnosti i svestranosti. Sami prosudite: šanse da se nađe duks ili „kenguru“ u ormaru mlade fashionistice i starog biciklista približno su iste. Osim toga, topla jakna s kapuljačom postala je gotovo uniforma za ljubitelje različitih glazbenih stilova, od hip-hopa do heavy rocka. Za njih je tvrtka Stara mornarica pripremio novost - pulover od flisa s slušalice u uhu.

MP-3 igrač odavno je postao nezamjenjiv suputnik, uljepšavajući usamljenost u hodanju, kretanju ili čekanju u redu. Ali ako su slušalice ostale kod kuće, onda je malo vjerojatno da će uživati ​​u glazbi. S džemperom Techno hoodie problem zaboravljenih "čepova" više vam neće smetati, jer su svijetle i kvalitetne slušalice već ugrađene u jaknu umjesto uobičajenih vezice za haubu, Knjiženje je postavljeno na pogrešnoj strani Techno Hoodie i završava standardom 3,5 mm priključakkoji se skriva u desnom džepu. Tako se slušalice nikad ne mogu zbuniti, što je dobra vijest.
Dukserica Techno Hoodie Fleece rješava zaboravljene slušalice

oznaka Stara mornarica - rodbina poznatog američkog branda Gap inc, Stara mornarica razlikuje se od glasovitog "oca" po povećanom interesu za kombiniranje odjeće s tehnologijom i vrlo povoljnim cijenama. Novi Techno Hoodie savršeno se uklapa u takav koncept etikete, jer troškovi "tehnološke" trenerke variraju od 15-29 dolara.
Dukserica od stare mornačke fleke po pristupačnoj cijeni

Old Navy nudi 17 različitih Techno Hoodies boja: od osjetljivih pastelnih nijansi do neonskih boja. Dostupne su muške i ženske veličine. Jakna je izrađena od mekog flisa. Pranje ruku i stroja (slušalice nisu isključene).
Dukserice od flisa Techno Hoodies dostupne su u umirujućim muškim nijansama ...
... i u "neonskim" bojama

Naravno, ugrađene slušalice (a ujedno i funkcije upravljanja gadgetima) također se hvale Zip dizajnerskom jaknom, o kojoj smo pisali ranije. Ali ako je Zip još uvijek samo skup projekt, svijetle haljine od rublja Techno Hoodie već se mogu kupiti na službenoj web stranici Old Navy.

Pogledajte video: On the Run from the CIA: The Experiences of a Central Intelligence Agency Case Officer (Travanj 2020).

Ostavite Komentar