15 nevjerojatnih zelenih kupaonica

15 nevjerojatnih zelenih kupaonica

Iako je zima vani, industrija uređenja interijera u punom jeku priprema za proljetnu sezonu. U novoj kolekciji svi očekuju dugo očekivanu toplinu, ljepotu oživljene prirode. Nije iznenađujuće da će jedan od favorita biti zeleno, kao sastavni dio proljetnog krajolika. Uz to je jedna od najpopularnijih nijansi, osim neutralne bijele i plave boje.
Interijer kupaonice tvrtke Echo Design

Dizajneri su već predvidjeli da će vodeći trendovi u dizajnu kupaonica u 2015. biti azijski i spa interijeri. Došlo je savršeno vrijeme za shemu zelene boje.

Svijetle, bogate i osvjetljavajuće

Stilska kupaonica u crnoj i vapnenoj boji
Elegantna tradicionalna kupaonica Zahn Builders

Ljepota zelene boje leži u ogromnoj raznolikosti njegovih tonova, nijansi i nijansi. Jednostavno je savršen za većinu stilova i tema - od modernih i minimalističkih do vintage i rustikalnih. Nijanse možete odabrati na takav način da stvorite prijelaz iz smirene i elegantne u odvažne i prkosne.
Zelena pozadina za bijelu kupku
Ibrahim Radwan kupaonica u mediteranskom stilu

Nijanse poput pistacija ili vapna mogu dodati neonski sjaj unutrašnjosti, stvarajući poseban stil dude. Trebate samo zapamtiti da što je svjetlija nijansa zelene, to manje mora biti u kupaonici kako biste stvorili maksimalan učinak.
Zeleno staklo u unutrašnjosti kupaonice iz studija Habitat
Kupatilo u holivudskom stilu

Najlakši i najčešći način uvođenja boja u kupaonicu je odabir zelene pločice s sjajnom površinom za zidove i pod. Ali kako biste stvorili zanimljiv i živahni interijer, nije potrebno odabrati svijetle boje. Čak i mirne nijanse zelene, ako se pravilno koriste, mogu proizvesti zadivljujući učinak.

Spa atmosfera

Luksuzna kupaonica tvrtke Cushman Design Group
Spa-kada u Timothyj kuhinji i kadi

Ako se nekome dosadi klasična paleta plave i bijele boje, tada će zelena biti divna alternativa, ona je jednako osvježavajuća, ali živopisnija i atraktivnija. Stoga se savršeno nosi sa zadatkom vizualne pretvorbe kupaonice u spa salon. Najbolje je da se odlučite za sivkasto zelenu, žutozelenu ili metvicu.
Kupatilo u vinti stilu
Interijer kupaonice tvrtke Karen Beam Architect LLC

Za one koji traže savršen kompromis, trebat će im tamni tirkiz ili žad kako bi postigli sklad između plave i zelene boje. Nijansa nije bitna, glavna stvar je da zeleno ne bi trebalo biti previše upečatljivo.

Lagani dodir

Zeleni popločani pod u kupaonici
Sunčeva svjetlost pojačava zeleni učinak
Zlatni akcenti u bijelo-zelenoj unutrašnjosti

Apsolutno ne treba obavljati potpuni popravak, zamjenjujući staru pločicu novom. Ponekad mali naglasci mogu imati veći učinak. Samostojeća kadica u boji postala je popularna posljednjih godina. Dostupna je u različitim opcijama boja i tema. Ako ideja zelene kupke ne odgovara, onda se možete ograničiti na nekoliko jednostavnih elemenata dekor. Potrebno ih je samo pravilno organizirati.
Ali prije nego što započnete popravke i odaberete paletu boja, preporučujemo da se upoznate s glavnim modnim trendovima 2015. godine.

Pogledajte video: School HACKS! 12 DIY Back to School LIFE HACKS (Veljača 2020).

Ostavite Komentar