Aston Martin x Silver Cross Kolica: prestižna kolica za novorođenčad

Kolica Aston Martin x Silver Cross

Djeca širom svijeta prikvačila su uši, jer Aston Martin i Silver Cross izdaju ograničenu verziju jedne od najskupljih i najekskluznijih kolica na planeti. Sada će novorođenčad moći voziti ne samo s povjetarcem, već i sa šikom.
Kolica za male modne žene

Kolica za bebe vrsta su vozila na koju moderni dizajneri sve više obraćaju pozornost. Već izmišljeno koncepti kovčegaosmišljen za prijevoz djece na dugim putovanjima i univerzalan kolica za bunkeru stanju zaštititi djecu od vanjskih prijetnji. Ali svi su ti izumi samo kolosalni planovi, prema kojima ljubavni roditelji ne vjeruju.
Premium materijala za kolica

Ideja stvaranja luksuznog kolica nije nova. Veliki automobilski koncerni u više su navrata proizvodili premium verzije vozila za najmanje. Među poznatim brandovima koji su se oslanjali na novorođene potrošače bili su BMW, Rolls-Royce, Bentley i Porcshe. Sada im se pridružuje Aston Martin.
Ručka i branik prekriveni su prirodnom kožom

Zajedno s tvrtkom Silver Cross, koja je postala poznata po činjenici da su ljudi kraljevske krvi putovali u svojim kolicima, poznati automobilski proizvođač Velike Britanije dizajnirao je ograničenu verziju kolica Aston Martin x Silver Cross. Svako vozilo koštat će oko 2.000 funti, a u prodaju će ih ići samo 800.
Kolica Aston Martin ugradila su zračni ovjes

Prestižni kolica će koristiti završne materijale koji se koriste za ukrašavanje automobila Aston Martin. Jastuci stolica prekriveni su Alcantrom talijanskog podrijetla, a ručka i branik dobit će kožne presvlake.
Kotači Aston Martin x Silver Cross Kolica zaslužuju posebnu pozornost. Oni će podsjećati na diskove super-automobila One-77, vrijedne gotovo dva milijuna dolara. Između ostalog, ekskluzivna kolica dobit će potpun zračni ovjes za ugodno kretanje po bilo kojoj vrsti površine.
Aston Martin x Silver Cross Kolica: prestižna kolica za novorođenčad

Svaka dječja kolica bit će opremljena individualnim brojem i potvrdom kvalitete. Postalo je poznato da su kolica broj jedan Aston Martin x Silver Cross već naručila vojvodu od Cambridgea Williama i vojvotkinju Catherine za svoje buduće dijete.

Pogledajte video: SILVER CROSS SURF (Travanj 2020).

Ostavite Komentar