Bivši modeli sa svojom djecom pokazuju obiteljske vrijednosti u LANVIN oglasnoj kampanji

Obiteljske vrijednosti u LANVIN reklamnoj kampanji

Modna kuća Lanvin pokrenuo novu reklamnu kampanju, čija je glavna ideja obiteljske vrijednosti. Za sudjelovanje u oglašavanju pozvane su bivše manekenke i njihova djeca. Iste slike, frizure, šminka i pribor daju dojam da su na fotografijama sestre, a ne majka i kći.
Bivši modeli i njihova djeca bili su pozvani da sudjeluju u reklami.

Kreativni direktor Lanvina Alber Elbaz (Alber Elbaz) kreirao je novu reklamnu kampanju za svjetski poznati brend. U oglašavanju nove kolekcije sudjelovali su modeli koji su već završili karijeru, te njihova djeca. Međutim, čak i nakon "odlaska u mirovinu", modni modeli izgledaju toliko dobro da nisu sve fotografije pokazale gdje je majka i gdje je kći.
Nisu sve fotografije prikazuju gdje je majka i gdje je kći.

Alber Elbaz bio je zadovoljan rezultatom svog rada: "Sviđa mi se što ova reklamna kampanja nisu samo fotografije - one imaju svoju priču. Svaki put kad radimo obiteljske foto snimke javlja se osjećaj da posjećujemo svoje junake."
Oglašavanje Mono House Lanvin
Albert Elbaz bio je zadovoljan rezultatom svog rada

Albert je priznao da je ideja za stvaranje ovog projekta nastala kada je još jednom razmotrio originalni logo marke Lanvin. Na amblemu je prikazana osnivačica Modne kuće Jeanne Lanvin koja u ruci drži svoju kćer Marie Blanche. Sama Jeanne tvrdila je da je upravo njezina kći bila muza i glavni izvor inspiracije.
Majke u Lanvinovoj novoj oglasnoj kampanji
Lanvin logo
Modni modeli sa svojom djecom u oglašavanju nove Lanvin kolekcije

Kreativni direktor Lanvina vrlo je osjetljiv na temu djetinjstva i puno zna ne samo u šik odjeći, već i u izvrsnim slasticama. Udruživanje snaga s Laduree Patisserie, Albert Elbaz „Zaslađena“ moda stvarajući Lanvinove popularne francuske slastice.

Pogledajte video: Masovno uhićenje i nasilna deložacija obitelji Terebuh iz Zagreba (Travanj 2020).

Ostavite Komentar