Oscar: kako su se slike zvijezda mijenjale tijekom godina

Oscar: kako su se promijenile slike zvijezda

Ceremonija dodjele Oscara svečan je i značajan događaj, stoga samo najbolji, prema njihovom mišljenju, odijela biraju zvijezde koje će u njemu sudjelovati. Kako su se promijenili ukusi Matt Damon, Leonardo DiCaprio, Charlize Theron i druge poznate ličnosti, koje su slike isprobali na sebi? Proveli smo vlastitu analizu!

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Naj konstantnija u vašem izboru je Leonardo DiCaprio, Na crvenom tepihu uvijek se pojavljuje u crnom tuxedu s klasičnim krojem i cipelama od lakirane kože. Jedino što se mijenja u njegovoj slici je prisutnost ili odsutnost brade. Ipak ponekad Leonardo umjesto kravate obuče luk i napravi drugu frizuru.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Spektakularna plavuša Reese Witherspoon pokušava biti drugačija, ali njezini eksperimenti nisu uvijek uspješni. Na primjer, ove je godine odabrala haljinu koja izgleda poput svilenog pokrivača omotanog oko struka. Ova odjeća nije naglasila ljepotu glumice, a izgledala je smiješno. Mnogo uspješniji bio je izbor prošle godine, kada se Reese pojavila u crno-bijeloj uskoj haljini, što povoljno naglašava njenu figuru.

Margot Robbie

Margot Robbie

Ova je djevojka puna misterija, neprekidno teži promjenama, tako da su njene slike uvijek izrazito različite jedna od druge. Ili se pretvori u goruću brinetu i obuče koketiranu haljinu s velikim lukom na leđima, tada je već spektakularna plavuša u zlatnoj haljini "zmija".

Kate Winslet

Kate Winslet

glumica Kate Winslet za crveni tepih, Oscar osmišljava romantične i ženstvene slike. Ponekad otvara svoje luksuzne kovrče, ponekad ih skuplja u elegantnoj frizuri. Haljine su uvijek duge, lako teče u obliku. Izuzetak je bio ovogodišnji kombinezon, koji je izgledao prilično čudno, poput odjeće njezinog kolege Reese Witherspoon.

Matt Damon

Matt Damon

Matt Damonisto tako Leonardo DiCaprio Ne voli mijenjati svoju sliku. Također ostaje vjeran crnom смокінcu i kravate.

Kerry Washington

Kerry Washington

Crna ljepotica Kerry Washington sa sigurnošću se može nazvati utjelovljenjem prave elegancije. Uvijek izgleda savršeno, njezini su odijeli umjereno suzdržani i u boji i u dizajnu. Glumica je bila veličanstvena čak i kad je očekivala dijete i hodala s dovoljno velikim trbuhom.

Charlize Theron

Charlize Theron

Charlize Theron zrači seksualnošću u bilo kojoj haljini. Često njezin prodoran pogled privlači toliko pažnje da nije važno u kakvoj je haljini ušla.

Cate Blanchett


Cate Blanchett pridržava se elegantnog stila. Njezin je izgled nevjerojatno elegantan i ženstven. Na dodjeli Oscara 2016. glumica se pojavila u romantičnoj proljetnoj haljini te je privukla puno pažnje novinara i obožavatelja. Ta je slika prepoznata kao jedna od najboljih za sve ceremonije na kojima se glumica pojavila.
Cate Blanchett

Na crvenom tepihu i u kinu zvijezde uvijek sjaje svojim snježnobijelim osmijesima, ali malo ljudi zna koliko novca daju za takvu ljepotu. Izmislili smo svoje ocjena slavnih s najskupljim osmijesima.

Pogledajte video: Collection of Oscar's Oasis Best Cartoon 2016, oscar jobs (Travanj 2020).

Ostavite Komentar