Reforma usana nasilnim usnama

Reforma usana nasilnim usnama

Vjerojatno se svi sjećaju svakakvih "prijevoda" s kojima su tako djetljivo zalijepili ruke i druge dijelove tijela u djetinjstvu. Očito ne igraju dovoljno Nasilne usne ponudite nam privremene tetoviranje, samo za odrasle. Ali ne sve, već samo ženska polovica ljudskog roda. Pokrenuvši reformu usana, Violent Lips smislio je zanimljivo rješenje problema brzine ruža. Sada su privremene tetovaže odgovorne za ljepotu ženskih usana.
Reforma usana nasilnim usnama

Nanošenje „lažnog“ ruža za usne je vrlo jednostavno. Osigurava se set od dvije trake (za gornju i donju usnu) koje škarama morate prilagoditi vašoj veličini. Nakon toga, stavite ih na usne i navlažite ih vlažnim pamučnim tamponom dok se potpuno ne prevode, što će trajati samo nekoliko sekundi, Uz raznolikost, također stvari nisu tako loše. Kreatori su napravili nekoliko varijacija leoparda u različitim bojama, motive zebre, dugin uzorak i naravno „uobičajenu“ boju tetovaže.
Reforma usana nasilnim usnama

Ali što je s ne brisanjem? privremen tetovaža za usne traje od 4 do 8 sati, pa se tijekom rada, večere ili poljubaca ne treba trčati do ogledala, popeti se u torbu za šminku da popravite šminku. Usput, "prijevod" je u potpunosti je siguran a pogodan je čak i za djecu od tri godine. Stoga, sada, ako želite razlikovati svoje dijete od sive, dosadne gomile vrtića, ne možete djetetu kupiti šarene odjeće i objesiti bezbrojne "ruffles".
Reforma usana nasilnim usnama

Poznavajući proizvođače kozmetike, može se primijetiti još jedan aspekt tetovaže, a to je da test nije prošao na životinjama. Pogođeni su samo modeli. Stoga, kada želite koristiti ovu vrstu nakita, ne razmišljajte o siromašnom tigrastom mladunčetu i njegovoj majci, koja je pojela nekoliko kozmetičara, već samo nosite ovo potomstvo reforme usana.
Uputa za uporabu

Ostavite Komentar