Idealan gradski prijevoz: pedaliranje za mladu obitelj

Motor pedala za pedaliranje pedala.

Stanovnici megalopolisa sanjaju o osobnom prijevozu, što bi bilo ekonomično, jeftino za održavanje, omogućava vam prijevoz cijele obitelji, parkiranje na rubu i doslovno da ne gubite vrijeme u prometnim gužvama. Motorizirani viseći zmaj koji udovoljava svim tim zahtjevima može se pojaviti na cestama u bliskoj budućnosti.
Pedalist: samo ugodna putovanja.

Na jednom od crowdfunding mjesta pojavilo se pokretanje motociklističkog zmaja na pedali. Do danas je bicikl predstavljen u jednom primjerku, ali pokretanje predviđa izdanje vozila u nekoliko verzija. Ovisno o modelu, Pedalist će koštati 3-4 tisuće američkih dolara. Ako je tvrtka za privlačenje investicija uspješna, prijevoz će se pojaviti na tržištu do jeseni ove godine.
Pakiranje bez problema.

Autori projekta izvijestili su o brojnim tehničkim karakteristikama Pedalista. Poznato je da će vozilo raditi na električni motor snage 750 W, pogonjen 48-voltnim litij-ionskim akumulatorom od 32 A. Težina bicikla je oko 100 kg. Najveća brzina vozila na elektromotoru je 80 km h, ali dopuštena brzina u gradu, u većini zemalja za vozila ove klase ne prelazi 30 km h
Obiteljski prijevoz.

Raspored kotača u Pedalistu je u obliku pupoljka - dva ispred i jedan iza. Osim već spomenutog elektromotora, možete gurnuti motorni viseći klip i vuču pedala. Po potrebi se papučice mogu zaključati. Vozilo za bicikle ima tri načina vožnje: na elektromotor, na mehaniku i miješano. U potonjem slučaju, elektromotor će povećati silu kojom vozač pritisne papučice, optimizirajući svoje napore.
Pogled iz unutrašnjosti bicikla.

Što se tiče prostranosti Pedalista, u njemu su, osim vozača, još jedna odrasla osoba i dijete. Suvozačevo sjedalo nalazi se iza vozača. Pored njega je mjesto za bebe i mjesto za prtljagu.
Oh, napumpaću ga!

Pogledajte video: Gradski prevoz u Beču (Travanj 2020).

Ostavite Komentar