Pozadina Oscara-2016: najzanimljiviji trenuci zabilježeni na kameri

Zvijezde u pozadini Oscara

Svi znaju što se događalo na crvenom tepihu i na sceni Oscar, ali ne znaju svi što se tada događalo iza kulisa. Neke zvijezde pozirale su pred kamerama, netko je snimao smiješne selfieje, a neke nisu skrivale svoj apetit, pa čak i pojele hamburgere.

Pa, jako gladan

Pa, jako gladan

Dobitnica Oscara za najbolju glumicu Bree Larson bila jako gladna. Njezin je apetit bio toliko ogroman da je zaboravila na kamere i brojne novinare. Iza kulisa jela je hamburger, a umjesto cipela nosila je tenisice. Kreativno i ukusno!

Da se ništa ne miješa

Da se ništa ne miješa

Ispada da svaka holivudska zvijezda ima rezervirano osobno mjesto u kazalištu Dolby. Menadžerima ne bi trebalo dopustiti da zvijezde sjede na stolicama. A najzanimljivije je to što nema dovoljno natpisa; na foteljama je pričvršćen i portret glumca ili glumice (nikad se ne zna, možda će njihova vlastita imena zaboraviti od uzbuđenja).

Besprijekorna šminka


glumica Rooney Mara pojavila se na crvenom tepihu u bijeloj haljini, a svu pažnju na njezinom imidžu preuzela je šminka. Bilo je prilično spektakularno, ali ono što se dogodilo nekoliko sati ranije.
Besprijekorna šminka

Spužvasti luk


Lady Gaga pojavila se pred javnošću na nježan i ženstven način, sve šokantne ostavljajući kod kuće. Morala se nasmiješiti i pozirati toliko da se s vremena na vrijeme skrivala za zavjesama, a šminkeri su joj korigirali šminku.
Spužvasti luk

Grickalica holivudske zvijezde


Ceremonija dodjele Oscara traje dugo, a teško je ostati toliko dugo u stalnoj napetosti, biti pod prizorima kamera i neprestano zračiti radošću. Čak i na dodjeli Oscara postoje takozvane „zalogaje“ i „pušenja od dima“. Čak i u tako nezgodnom trenutku, glumica Sofija Vergara uspio ostati šarmantan.
Grickalica holivudske zvijezde

Oscara trudna


model Chrissy Teigen čeka da se dijete pojavi, termin joj je već dug i želudac mu nije mali. Ali djevojka se nije stidjela svog položaja i došla je do Oscara. Izgledala je sjajno i nije mogla odoljeti kako ne bi uhvatila trbuh.
Oscara trudna

U zrake slave


Kad vam je Oscar već u rukama, možete se mirno opustiti i plivati ​​u obilnoj slavi. Ono što su holivudski glumci napravili u zakulisju.
U zrake slave

Zaljubljeni par
Lady Gaga na ovoj je ceremoniji izgledalo posebno sretno. Došla je ovamo sa svojom pratnjom, koju je strastveno poljubila iza zavjesa.
Zaljubljeni par

Budući da govorimo o zakulisju, jednostavno ne možemo reći nekoliko riječi o kazalištima. U svijetu postoji 18 fantastičnih kazališta i kinakoje su upečatljive u svom dizajnu. Čak i ako ih nije moguće posjetiti, možete barem pogledati ove prekrasne dvorane.

Pogledajte video: Best Live Surgery - RTL Danas, 29. 10. 2016. (Ožujak 2020).

Ostavite Komentar