Prekini me potpuno: 9 fotografija kako elementi pretvaraju automobile u hrpu metala

Priroda nema loše vrijeme.

Svake godine u svijetu se dogodi ogroman broj prirodnih katastrofa, a gotovo svaki put katastrofa uzrokuje višemilijunske gubitke osiguravajućih društava i riznice država. Kuća, infrastruktura, ljudi i automobili pate od elemenata. Raspravit će se činjenica što elementi imaju s ovim drugim.

1. Uragan Harvey

Harvey je postao jedan od najrazornijih.

Uragan Harvey postao je jedan od najtužnijih automobilista u 2017. godini. Elementi su uništili više od milijun automobila. Međutim, lavovski dio automobila ipak se uspio spasiti, obnoviti i čak prodati na sekundarnom tržištu.

2. Uragan Irma

Posljedice Irme još se procjenjuju.

Koliko je automobila stradalo od posljedica tužne žetve uragana Irma u 2017. godini, stručnjaci još uvijek broje. Samo na otoku Saint-Martin više od 200 automobila pretvorilo se u otpadni metal.

3. Potres u središnjoj Italiji

To čine elementi.

Krajem prošlog ljeta centar Italije zavladao je potres magnitude 6,2. Element je odnio živote nekoliko stotina ljudi, prouzročio milijarde gubitaka zbog uništenja infrastrukture i pokopao više od 5 tisuća automobila.

4. Erupcija Svete Helene

Neodoljiva snaga prirode.

Erupcija vulkana u blizini Seattlea 1980. U krugu od 15 kilometara od oduška nisu ostali automobili. Međutim, 350 automobila spaljenih od lave nisu ništa u usporedbi s 250 uništenih kuća, 300 km uništenih cesta i 57 nestalih mještana.

5. Selo Tehachapi

Izgleda grozno, naravno.

Posljedice snažnog mulja u planinama Kalifornije. Zahvaljujući čudu, u ovom incidentu nije bilo žrtava. To se ne može reći za stotine pokvarenih i razbijenih automobila.

6. Klizište u Baltimoru

Ovdje sve nije bilo tako loše.

U travnju 2014. godine u Baltimoru se dogodilo klizište. Uzrok joj je bila kiša koja se neprestano izlila 2 dana. Nekoliko automobila pokopano je u zamci gline i pijeska.

7. Jesenja poplava

Sretan je s imenom rijeke.

Potop u jesen Virever 2012. godine, potaknut dugotrajnim kišama i rezultirao preljevom istoimske rijeke. Policija je progovorila o gotovo stotinu automobila koji su se utopili točno na ulicama.

8. Tsunami na Ishinomakiju

Strašna katastrofa.

Ovo nije instalacija modernog umjetnika, već posljedice cunamija u japanskom gradu Ishinomaki koji je nastao kao posljedica podvodnog potresa kapaciteta 9,0 bodova. Element je uništio 22 tisuće kuća, nekoliko desetaka tisuća ljudi, a također oštetio 25 tisuća automobila. Nešto manje od polovice njih više nije bilo podložno restauriranju.

9. Požar u divljini u Portugalu

Sve je izgorelo, ništa se nije spasilo.

Previše mokra? Evo posljedica šumskog požara u Portugalu prošlog ljeta. Stotine automobila izgorjelo je u njemu, a najmanje 63 osobe su poginule.
Volite li automobilske teme? Zatim pogledajte 6 sigurnih znakova da će automobil uskoro "umrijeti" bez šanse za oporavak.

Pogledajte video: Raskini mi ugovor kučko jedna prokleta (Travanj 2020).

Ostavite Komentar