Tajna vrata za paranoične

Tajna vrata u vašoj kući

Ideja o "tajnim" potezima i vratima toliko privlači Europljane, ali nismo se previše ukorijenili. Da, u stara vremena su bili ormari, ali nije bilo točno ono što je skriveno. Za dizajnere ovo je prostor za maštu.
Tajna vrata u vašoj kući

Pomična vrata Lotty Lindeman jedan su primjer, a primjeri svijetli. Kad se ova vrata zatvore, nemoguće ih je razlikovati od zida - to je sve njegova prednost. Znate kako se to u bravama događa, ljudi hodaju, hodaju, osjećaju zid i nailaze na tajni prolaz. Ovdje je približno isto i možete instalirati automatske kapije tako da nitko ne zna za to osim vas ... Ali ako ga stavite kod kuće, ali u uredu, naravno, svi će to znati prije ili kasnije. Teško je reći je li ta ideja korisna. S jedne strane, instalirat ćete je u seosku kuću i imat ćete nekakav osobni prostor, možda ured. Ali ako nitko ne zna za njega, to bi bilo nekako čudno, više kao serija ili detektiv, čini se, ali ne kao u stvarnom životu.
Tajna vrata u vašoj kući

Ali to donosi neku tajnu u životu, tajnost. Ali je li to ona prava? Osim činjenice da je "bilo". Ako ne znate kako drugačije eksperimentirati s interijerom, takvo što možete staviti kod kuće. Pa, možete se spasiti ako kriminalci uđu u vašu kuću ... A ovaj scenarij preciznije podsjeća na triler.
Dizajner: Lotty Lindeman

Pogledajte video: TAJNA VRATA USPJEHA - KNJIGA KOJA ĆE PROMJENITI VAŠ ŽIVOT (Veljača 2020).

Ostavite Komentar