Obitelj s dvoje male djece odbijala je trgovine na godinu dana

Obitelj s dvoje male djece odbijala je trgovine na godinu dana

Kad je obitelj Dannemiller shvatila da kupuju puno stvari koje im zapravo uopće nisu potrebne, odlučila je drastično promijeniti svoj život. Oni su si postavili cilj: bez dućana tijekom cijele godine. I eksperiment je uspio, unatoč prisutnosti dvoje male djece.
Obitelj kod kuće

Scott, Gabby Dannemillers iz Tennesseeja odlučio je da 365 dana, počev od dana donošenja odluke, njihova obitelj neće potrošiti ni cent na novu odjeću, uređaje, elektroniku, igračke, knjige ili kućni pribor. To se odnosi i na odrasle i na djecu od 9 i 7 djece.
Novac je smio biti potrošen samo na hranu i obiteljsko slobodno vrijeme. Proizvodi za higijenu kupovali su samo one koji su se obično koristili, ništa novo.
Gabby je priznala da je u početku bilo nevjerojatno teško odoljeti se bilo čemu. Jednom mi je suprug razbio kofer tijekom poslovnog putovanja, a bilo je nemoguće kupiti novi prema pravilima. Zatim je otišla u jaslice i odatle se vratila s malim kovčegom svoje kćeri boje lavande. Bilo je nezgodno za biznismena poslati u poslovno putovanje sa sličnim kovčegom, ali pravila su pravila, nema kupovine.
Obitelj na odmoru

Da bi smanjili iskušenja, nisu otišli u trgovine baš tako, ako ne trebaju ništa u njima, otkažite pretplatu za sve pretplate koje su stigle e-poštom i odmah poslali sve brošure u košaricu.
Kao rezultat toga, shvatili su da ljudi previše pažnje posvećuju stvarima i premalo jedni drugima. Bolje je trošiti novac na slobodno vrijeme koje provodi cijela obitelj, dobro raspoloženje i ugodne uspomene.

Pogledajte video: Love, no matter what. Andrew Solomon (Ožujak 2020).

Ostavite Komentar