Gmail u omotnici od papira. Novi način slanja dopisivanja

Novi način slanja * papira * pošte ... putem Gmaila

Unatoč činjenici da je e-mail praktički zamijenio papirnu poštu iz naših života, ne, ne, ali morate zalijepiti pismo u kovertu, napisati adresu i strpati na poštu za markice ... Studenti Rahul Mahtani i Yofred Moik sa Sveučilišta u Sirakuzi smatrali su da je to moguće značajno pojednostavio ovaj postupak kombiniranjem e-pošte s "papirom", a popularnom sustavu e-pošte Gmail od jednako popularne tvrtke Google ponudio je i takav projekt kao Google omotnice.

Rahul Mahtani i Yofred Moik predložili su da Google integrira dodatnu funkciju slanja poruka koja se zove slanje koverte u njihov mail. Stoga e-pošta poslana ovom funkcijom automatski postaje "papirnata" i zapečaćena je u posebnoj omotnici.
Novi način slanja * papira * pošte ... putem Gmaila

Istina, pomalo je neshvatljivo kako će se to dogoditi. Ili označeno pismo stigne do pošte preko zaposlenika Gmail-a čija je dužnost ispisati tekst na pisaču, a zatim ga poslati poštom, ili pored nove funkcije morat ćete dizajnirati uređaj koji bi automatski obavljao sve ove radnje ... Međutim, ako propustite ove nijanse, perspektiva je ohrabrujuća i izgleda vrlo atraktivno. Nema izleta u poštu, redova i nepravilno potpisane koverte ...
Novi način slanja * papira * pošte ... putem Gmaila
Novi način slanja * papira * pošte ... putem Gmaila

Usput, jedino što ne zahtijeva objašnjenje je pojava posebnih omotnica. Vjerujem da je svatko od nas s projektom GoogleMaps barem jednom u životu, a autori projekta čvrsto su uvjereni. Stoga će jednostavno dobiti općenitu predodžbu o tome o čemu se radi u Google envertama. Omotnica će se ispisati kao odjeljak s mapama s GoogleMaps oznakama adresa pošiljatelja i primatelja.
Ideja je, mislim, zanimljiva. Ostaje nam to još napomenuti i ... prodati na Googleu.

Pogledajte video: KAKO NAPRAVITI KOVERTU. HOW TO MAKE ENVELOPE (Travanj 2020).

Ostavite Komentar