Uskrs na zapadu. Neobična uskršnja jaja majstora iz Europe i Amerike

Najneobičnija uskršnja jaja na svijetu

Katolički svijet slavio je Uskrs jučer, 31. ožujka. I danas na Internetu možete pronaći mnogo slika uskršnja jajastvorili kreativni majstori iz Europe i Amerike. Ispada da na zapadu postoji tradicija slikanja jaja za ovaj praznik. Štoviše, ljudi se ne ograničavaju samo na nacionalne ukrase, već slobodno daju poticaj svojoj mašti!

Uskršnja jaja u stilu njujorškog metroa
Dizajnerica i blogerica Natalie Broulette naslikala je uskršnja jaja u boje linija njujorškog metroa, pišući na njima brojeve i brojeve slova odgovarajućih redaka.
Uskršnja jaja u stilu njujorškog metroa

Uskršnja jaja u stilu Super Mario Bros.
U igrama iz serije Super Mario Bros. vjerojatno postoji puno takozvanih "uskršnjih jaja" - iznenađenja za igrače koja se mogu otkriti sasvim slučajno. A dizajner Bullet Bill također je stvorio prava uskršnja jaja s prikazima likova iz kultne igre.
Uskršnja jaja u stilu Super Mario Bros.

Uskršnja jaja za ljubitelje Futurame
Uskršnja jaja u obliku omiljenih likova sada su se pojavila među fanovima jedne od najpopularnijih animiranih serija svih vremena - Futurama.
Uskršnja jaja za ljubitelje Futurame

Uskršnja jaja Angry Birds
Nije tajna da ptice odlažu jaja. Štoviše, čak i virtualne ptice to rade - likovi kultne igre Angry Birds. Usput, u jednoj od njegovih verzija nalazi se svijet posvećen prazniku Uskrsu. Očito su odatle ova uskrsna jaja prešla u stvarnost.
Uskršnja jaja Angry Birds

Pokemon uskršnja jaja
"Skupite ih sve!" - Zvuk sloga animirane serije o džepnim Pokemon čudovištima. Upravo to rade američka i europska djeca ujutro na Uskrs, gledajući oko kuće uskršnja jaja koja su sakrili njihovi roditelji.
Pokemon uskršnja jaja

Rezervirajte uskršnja jaja
Dizajnerka Vicki Chrisman ove je godine za Uskrs kreirala jaja na koja ispisuju komade iz svojih omiljenih knjiga.
Rezervirajte uskršnja jaja

Ukrajinska Pysanka u Kanadi
Smiješno je gledati kako se pravoslavne uskrsne tradicije križaju s katoličkim. Na primjer, u kanadskom gradu Vegreville već nekoliko desetljeća postoji divovska ukrajinska pysanka (uskrsno jaje), osnovana u čast doseljenika iz Ukrajine koji su se nastanili ovdje. Oko nje se svake godine održavaju svečanosti posvećene Uskrsu, kako katoličkim tako i pravoslavnim stanovnicima.
Ukrajinska Pysanka u Kanadi

Uskršnja jaja od Googlea
U Googleovim uslugama postoji mnogo skrivenih "uskršnjih jaja", ali u čast Uskrsa, neka od njih postaju dostupna apsolutno svima, primjerice onima koja se pojavljuju na logotipu ove tvrtke.
Uskršnja jaja od Googlea

Uskršnja jaja u obliku superheroja
Obožavatelji različitih superheroja mogu danima raspravljati o tome tko je njihov najjači. Ali najbolje je riješiti ovaj problem kroz staru rusku zabavu - uzmite uskršnja jaja s likom Batmana, Supermana, Hulka i drugih, a zatim organizirajte mali turnir, udarajući ih jedni o druge, dok ne ostane još jedno cijelo jaje.
Uskršnja jaja u obliku superheroja

Uskršnje jaje sa Androida
Mnogi su primijetili da lik robota na logotipu operativnog sustava Android pomalo podsjeća na veliko zeleno jaje. A zanatlije su njegovu uskrsnu opciju čak napravili i u stvarnom svijetu. Imao bi jaje sa slikom ugrižene jabuke, a konačno možete saznati koji je sustav bolji - Android ili iOs.
Uskršnje jaje sa Androida

Pogledajte video: Uskrs Preseka zapad 2008 (Travanj 2020).

Ostavite Komentar