Sićušna kućica za automobile koja je veća nego što izgleda iznutra

Veliki kamper ravno iz Francuske.

Sve više i više ljudi širom svijeta, koji planiraju svoj odmor, skloni su ideji kupnje ili iznajmljivanja kuće za odmor. Srećom, svakodnevno se na tržištu pojavljuju novi i zanimljiviji modeli koji se jezik ne pretvaraju u tradicionalni trailer ili prikolicu.
Novo stvaranje Baluchona.

Motorne kućice postaju sve popularnije među ljudima. Zapravo, to nije iznenađujuće, jer zahvaljujući naporima dizajnera i moderne tehnologije, takve putničke prikolice mogu zamijeniti puno punopravnog smještaja, spašavajući osobu da mora tražiti obilazne hotele.
Jednu takvu kuću nedavno je predstavila francuska tvrtka Baluchon, specijalizirana za dizajn prikolica. Novi model uopće ne izgleda kao prikolica i izgleda kao prava drvena kuća, samo na točkovima. Iako se Baluchonova novost ne može pohvaliti velikim dimenzijama, u praksi prikolica nije tako jednostavna kao što se čini.
Unutar kuće iz Baluchona nalazi se sve što trebate.

Duljina nove prikolice je samo 6 metara. U isto vrijeme, bilo je dovoljno prostora unutar kuće da se u njega stave sve najzanimljivije i najpotrebnije. Kuća ima malu kuhinju, kupaonicu s WC-om i tušem, gostinsku sobu, koja može biti blagovaonica ili spavaća soba. Pored toga, kuća ima policu sa stubištem, gdje je još jedno mjesto za spavanje za dvije osobe. Istodobno je novost dizajnirana za noćenje 4 osobe.
Spavaćih mjesta za četvero.

Dizajn interijera i uređenje doma zaslužuju posebne pohvale. Ovdje su uvjeti kućne udobnosti i topline u potpunosti obnovljeni. Biti u Baluchonovoj djeci ugodno je, lako je zaboraviti da je to još uvijek prikolica, a ne obična kuća, koja stoji na zemlji. Pored svega navedenog, kuća ima opskrbu vodom, mjesto za plinske boce i vlastitu bateriju. Po želji se prikolica može objesiti solarnim pločama.
U Baluchonovoj kući ima dovoljno mjesta za sve.

Vanjska strana kuće je također dobra. Istina, on nema dodatnih dodataka, poput sklopive terase. Zbog svoje male veličine, novost se lako transportira i može ući u područja na kojima nema asfaltne površine.
Nastavljajući temu, još jedno kompaktna mobilna kućica koju možete ponijeti sa sobom na putovanje za veću praktičnost.

Pogledajte video: Eyes on the Skies Full movie (Veljača 2020).

Ostavite Komentar