Steampunk punjenje za iPod

Steampunk punjenje za iPod.

Kako bi trebao izgledati punjenje za iPod? Čini se da ovdje nema posebnih opcija: pristanište napajano električnom energijom iz mreže ili posebnom baterijom. Na različitim web stranicama napisano je puno o različitim varijacijama takvih dok. Neki od njih su istovremeno zvučnici za iPod, a neki se pokreću sunčevom svjetlošću. Ali naboj, o kojem ćemo sada govoriti, još niste vidjeli.


Kada govorimo o punjenju steampunk-om, u ovom slučaju ne mislimo na stilizaciju (iako se također može otkriti). Ovdje je važna riječ "pare" - "stabljika" - par. Pred vama je minijaturna parna elektrana.
Steampunk punjenje za iPod.

Tvorac instalacije - Thomas - uzeo je Lego Technic Motor, spojio ga s parnim strojem Jensen # 75 i dobio jednostavan generator pare. Zatim je napravio 5V regulatorni krug. Priključio sam USB priključak, dodao diodu i osigurač od 0,5 A. Punjenje djeluje.
Steampunk punjenje za iPod.

Ovo je tako smiješna stvar. Možda ćete naći pare koja se pune malo nezgrapno. Ali ona također izgleda sjajno. A struja iz činjenice da se generira na vašem stolu ne pogoršava se.
Doista, sjajna ideja: koristiti pare za proizvodnju električne energije. Istina, ona već ima dvjesto godina ...

Pogledajte video: Mesh Pod Kit! NORD by SMOK (Veljača 2020).

Ostavite Komentar