Digitalna poruka u boci s memorijom

Digitalna poruka u boci s memorijom

Znamo za poruke u bocama iz avanturističkih romana u kojima junaci, upadajući u nevolje, mogu stupiti u kontakt sa svijetom na tako nepouzdan način. U naše vrijeme komunikacijske tehnologije dostigle su puno višu razinu. Ali, ipak, dizajner Park Hyun Jin još uvijek nudi na korištenje poruke u bocama kroz uređaj koji je razvio on Memorijska boca, Ali koristi za prijenos nije SOS signal, ali primljen dojmovi.
Digitalna poruka u boci s memorijom

Očito, dizajner Park Hyun Jin poštuje prošlost u cjelini, a posebno zasluge inženjera i dizajnera proteklih godina. Uostalom, uspijeva stvoriti koncepte raznih prilično modernih naprava i uređaja koji se oslanjaju na stoljeća iskustva i imaju brojne zajedničke značajke s uređajima i uređajima iz prošlosti. Uzmite barem digitalni fotoaparat s filmskim iskustvom Digital Film, o kojem smo nedavno razgovarali.
Digitalna poruka u boci s memorijom

A sada nudi da uskrsne tako davno zaboravljeno sredstvo komunikacije kao poruke u bocama. Ali u naše vrijeme trebat će ga koristiti ne za slanje zahtjeva za pomoć, već za očuvanje sjećanja na najzanimljivije i ugodnije trenutke u životu.
Uređaj nazvan Memorijska boca dizajniran je za doslovno "uhvatiti trenutak". Ovaj digitalni uređaj imat će funkcije foto i video kamere, kao i hvatač zvukova i mirisa.
Digitalna poruka u boci s memorijom

To jest, dok ste na odmoru, u bocu Memorija možete snimiti ne samo video nekog ugodnog, zanimljivog trenutka, već i sve ostale senzacije koje ste tada doživjeli.
Štoviše, nećete samo sačuvati sve te podatke u digitalnom obliku, već ćete ih moći prenijeti i drugim ljudima putem bežične komunikacije ili društvenim mrežama. Tako će svaki vaš prijatelj moći iskusiti gotovo one osjećaje koje ste iskusili u vrijeme stvaranja snimke na Memory boci.
Digitalna poruka u boci s memorijom

Istina, za realizaciju ovog koncepta u obliku u kojem ga je zamislio Park Hyun Jin, treba proći još mnogo godina, a tehnologija bi trebala krenuti na novu, mnogo višu razinu.

Pogledajte video: BUĐENJE!!! PREVEDENO NA HRVATSKI. David Icke FULL HD 2014 (Veljača 2020).

Ostavite Komentar