Prekrasan metro - svijetli metro. Metronomie dizajn projekt

Prekrasan metro - svijetli metro. Metronomie dizajn projekt

"Svakog dana četrdeset dvije minute pod zemljom - tu i tamo ... dodavat ću tih četrdeset dvije minute pod zemljom, dan za danom u godine", pjevao je Valery Syutkin. Doista, stanovnici mega gradova provode mnogo godina u podzemnoj željeznici s kratkim stankama za posao i osobni život. Zato se trude da podzemna željeznica bude što ljepša i zanimljivija. Francuski dizajner Yves Lombard sigurni da vlakovi podzemne željeznice može se učiniti ne samo lijep - i na takav način da ih ne želite ni napustiti!
Projekt redizajniranja vlakova u Parizu

Yves Lombardet - Član kreativnog dizajnerskog tima Labulle, Zajedno su razmišljali o onome što im se ne sviđa u modernom pariškom metrou i došli su do zaključka da je to monoton u dizajnu vlakova. Tupi, ravnodušni bež vagoni koje je stvorila plašna mašta industrijskih dizajnera i način prijevoza prije dvadeset godina trebali bi ustupiti mjesto novom pristupu. Uostalom, metro u Parizu je punopravna turistička ruta, ima se što vidjeti; mnoge su stanice ukrašene poput nekih hramova, dok druge izgledaju kao muzeji. U skladu s tim, vlakovi i vagoni trebali bi izgledati ...
Projekt prekrasne metronomije metronomije
Projekt prekrasne metronomije metronomije

Najvjerojatnije, kao moderni umjetnički kafić - slična analogija dolazi na pamet kad vidite svijetle stalke i šarene stolice Metronomie. Prekrasan metro - svijetli metro, vjeruju dizajneri, a nered boja savršeno će se suprotstaviti tihom dostojanstvu starih postaja. Sličan recept ponudio je i sovjetski pripovjedač Aleksandar Volkov: u "Sedam kraljeva podzemlja" stanovnici tamnice, rudari pokušavaju ukrasiti smeđe i sive tonove špilje najsvjetlijim bojama odjeće i zgrada.
Metronomie: lijepi vagoni za prekrasan metro

Nema posebnog koncepta tehničkih inovacija Metronomie to ne - neka stari vlakovi žive mirno svoj život i novi prometuju u promet. Napravite vlakove podzemna prelijepa - Cilj koji se može postići bez posebnih trikova, samo pokazuje dizajnersku vještinu. Možda smo prisutni kada se pojavi novi smjer - dizajn interijera vlakova u podzemnoj željeznici? U svakom slučaju, dizajn stanica metroa već se može pohvaliti zanimljivim rješenjima - sjetite se futurističke stanice u Napuljskom sveučilištu.
Prekrasan metronomie metro

Pogledajte video: METRO Cash & Carry Hrvatska (Siječanj 2020).

Ostavite Komentar