Ford Start konceptni automobil: pristupačnost, ekološka sigurnost, sigurnost i udobnost

Ford start konceptni automobil

Ford je odavno dobio status "osobnog automobila", u vezi s tim, tvrtka stvara dizajne automobila pod motom "jeftiniji, bolji, ekološki prihvatljiviji". koncept Ford start savršeno se uklapa u ovaj opis, jer ima ekološki prihvatljiv motor i kućište izrađeno od kompozitnih materijala koji se mogu reciklirati, a opremljen je i naprednim sigurnosnim sustavom.
Ford start konceptni automobil
Ford start konceptni automobil

Ford Start nedavno je predstavljen na sajmu automobila u Pekingu, gdje je privukao pažnju posjetitelja jednostavnošću i stvarnošću dizajna. Za razliku od tvrtki koje razvijaju futurističke automobile za daleku budućnost, Ford želi stvoriti pristupačne, udobne, ekološki prihvatljive i sigurne automobile.
Ford Start unutrašnjosti
Ford Start unutrašnjosti

Kućište Start napravljeno je od prethodno obojenih kompozitnih materijala i ojačanog kostrom od lagane, ali izdržljive legure. To vam omogućuje stvaranje i jednostavnog i sigurnog automobila. Koncept je opremljen trocilindarskim EcoBoost motorom.
Ford Start unutrašnjosti
Pod haubom Ford Start

Inspirirani Porsche 356 Speedster i Alfa Romeo Zagato SZ, Fordovi dizajneri stvorili su jednostavan, ali neobičan automobil. Minimalizam oblika razlikuje Start od mnogih "izmučenih" konceptnih automobila.
Vlasnici novih Forda sigurno će isprobati Ford Sync tehnologiju, o kojoj smo razgovarali u našoj pregled tehnologije za sinkronizaciju automobila sa pametnim telefonom.

Pogledajte video: VIRTUAL ROAD auto-moto magazin (Veljača 2020).

Ostavite Komentar