Slatki zub za bicikl Britta Hope

Ukusni bicikl Britta Hope

Vidjevši ovaj neobični bicikl, netko će imati apetit, a netko će, moguće je, zubobolju. Činjenica je da je bicikl od 3D dizajnerice Britte Hope, starije učiteljice u Školi vizualnih umjetnosti, napravljen od ogromne raznolikosti stvarnih slatkiša.
Bicikl Britta Hope - san slatkog zuba

Čovječanstvo teži izvrsnosti, poboljšanju i napretku. Američka 3D dizajnerica Britta Hope ili se odlučila našaliti ili nadoknaditi nedostatak slatkiša tijekom dijeta i stvorila ukusan bicikl.
... Pa čak i kotači slatkiša

Bicikl iz Britta Hope u potpunosti je izrađen od raznih slatkiša i bombona: od upravljača do kotača. Gledajući ovaj bicikl, čak i većina gurmana razmaženih za slastičarske užitke pronaći će svoje najmilije. Na primjer, okviri i volan izrađeni su od bijelih i ružičastih bombona, kotači su od bombona od pamuka, štitnici su prekriveni slatkim glazurama obojenim šljokicama. I još mnogo toga, samo jako puno bombona! Oni ukrašavaju volan, prtljažnik, a ispod okvira se uopće nalazi mješavina slatkiša.
Candy Bicycle Mix mix

Kruna ukusnog bicikla je ogroman cupcake postavljen na prtljažnik bicikla. Što nije prijevozno sredstvo za kurira koji isporučuje slatkiše ?! Naravno, mnogi bi bili sretni kada bi na takav bicikl dostavili rođendansku tortu. Ostaje samo žaliti što se u jednom primjerku nalazi slatki bicikl iz Britta Hope i malo je vjerojatno da će uspjeti negdje otići.
Cupcake - oko glave

Međutim, ljubitelji neobičnog biciklizma mogu pronaći sjajnu alternativu slatkom biciklu, na primjer, električnom motociklu u retro stilu Monocasco - novom alternativnom gradskom prijevozu. Vrijedno je napomenuti da motocikl radi na električni pogon, tako da vozač možda neće biti zabrinut zbog potrošnje goriva i štetnih ispušnih plinova.

Ostavite Komentar